Webshop

Natuurlijke en duurzame producten voor je zwangerschap, kraamtijd, baby en kind

Webshop met allerlei natuurlijke en duurzame producten voor jou en je kindje. Je vindt hier onder andere natuurlijke (vegan) kraamproducten die je zelf samen kunt stellen in een pakket, zo koop je nooit wat je al in huis hebt. Maar uiteraard is het ook mogelijk om een duurzaam kraampakket met leuke extra's te kopen dat al is samengesteld voor jou. Een overtijd en baby in stuitligging pakket.

Producten voor jezelf tijdens je zwangerschap zoals striaeolie, diverse soorten ondersteunende thee, maar ook producten voor de periode na je zwangerschap zoals borstvoedingsthee, oliën die voor vele doeleinden gebruikt kunnen worden, postpartum kruidenmix, zeep, hydrofiel doeken, de after birth gids, verschillende tweedehands producten en meer. Ook als je niet zwanger of net bevallen bent kun je hier fijne (verzorgings)producten vinden. Ook voor je baby en kind vind je bij ons diverse bio- en ecologische producten zonder chemicaliën. Wil je graag een bevalbad huren? Dat kan via deze pagina.

Al onze producten zijn geproduceerd met het oog op mens, dier en milieu. Veel van deze producten worden dan ook handgemaakt in Nederland. Onze stoffen en producten die wij gebruiken zijn biologisch, duurzaam en fairtrade. Maar niet alleen onze producten zijn milieuvriendelijk. Ook hergebruiken wij onze verpakkingen en verpakkingsmateriaal. We willen de aarde zo min mogelijk belasten bij het maken en verpakken van onze materialen, maar onze producten moeten wel van goede kwaliteit zijn, zodat het lang meegaat. En waar kwamen wij achter? Die twee zijn heel goed te combineren! Ons motto is dan ook: Back To Basic.

Omdat wij alles op aanvraag en veel met de hand maken, kan het enkele dagen duren voordat jij jouw bestelling in huis hebt. Uiteraard doen wij onze uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis te leveren!

Let op! Heb je geen bevestigingsmail ontvangen van je bestelling? Kijk dan even in je spam/ongewenst box. Soms belanden onze mailtjes hierin.