Cadeaubon

Heb jij een vrouw, vriendin, dochter of (schoon)zus die zwanger is of bevallen is? En wil jij de (aanstaande) mama een waardevol cadeau geven?

Geef dan een cadeaubon van JoyfulBirth& Babies cadeau!

Het vinden van een cadeau voor een zwangere of pas bevallen vrouw is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig hebben wij daar de ideale oplossing voor! Je kunt namelijk jouw partner, vriendin of zus een cadeaubon van JoyfulBirth& Babies cadeau geven. Hiermee kan de (aanstaande) mama bijvoorbeeld een massage voor haarzelf boeken een postpartum behandeling of iets uitzoeken op de webshop.

Je kunt het bedrag op de cadeaubon zelf uitkiezen. Daarna mailen we de cadeaubon naar je toe. Heb je liever dat we de cadeaubon leuk verpakt naar je opsturen per post? Dat kan ook! Vanaf een cadeaubon bedrag van €50,- is dit kosteloos. Alles daaronder vragen we een bijdrage van €2,50. We sturen de cadeaubon dan zo snel mogelijk leuk verpakt naar jou of de (aanstaande) mama toe op. Heb je de cadeaubon snel nodig? Dan kunnen we deze vaak dezelfde werkdag nog naar je toe mailen.
Nadat de cadeaubon verzonden is sturen we jou een betaalverzoek of factuur.

Waarvoor te gebruiken

De (aanstaande) mama kan hierna zelf een afspraak met ons maken voor een behandeling of ze kan iets uitzoeken op de webshop. De cadeaubon is op alle diensten en producten van JoyfulBirth& Babies inzetbaar.

Verrassing

Ook kunnen we een leuk verrassing cadeaupakketje maken bij de cadeaubon, met leuke waardevolle en natuurlijke producten.

De extra kosten bedragen hiervoor € 17,50.

Tip

Wil je als (aanstaande) ouders niet bedolven worden onder de knuffels en rompertjes? Vraag dan om een cadeaubon of een bijdrage in de kosten voor onze diensten!

Koop hier onze

Cadeaubon

Vind je het lastig om het bedrag van de cadeaubon te kiezen? Of heb je nog een vraag? App of bel ons dan gerust.

Graag direct de cadeaubon bestellen? Vul hier het aanvraagformulier in.

Mothering the mother