Even voorstellen

Hoi, Ik ben Julia.
Samen met Leon heb ik een fantastische zoon, Nathan. Ik heb altijd een grote interesse in zwangerschap en geboorte gehad, het is waarschijnlijk een van de mooiste periodes in je leven! Helaas leren we tegenwoordig door verhalen van anderen en via de (social)media dat een bevalling moeilijk en pijnlijk is. Hierdoor denken we bewust en vooral op onbewust niveau dat dit zo hoort te gaan. De uitkomst kun je natuurlijk wel raden. Tijdens mijn zwangerschap ging ik op zoek naar een cursus die bij mijn overtuigingen past. Toen ik over HypnoBirthing® las, was ik gelijk enthousiast.
Deze cursus past bij mijn overtuiging dat een zwangerschap en geboorte een hele mooie, prettige ervaring kan zijn. Nadat ik de cursus afgerond had, dacht ik WAUW dit moet toch iedereen weten, dit wil ik delen!

Opleiding HypnoBirthing®

Daarna heb ik de officiële opleiding (ontwikkeld door Marie F. Mongan) tot HypnoBirthing® docente gevolgd en met succes afgerond. Met heel veel liefde en plezier geef ik nu deze cursus. Mijn missie is namelijk dat alle vrouwen ontzettend gaan uitkijken naar de geboorte. En alle vertrouwen in zichzelf hebben, zodat alle baby’s in een rustige, vreugdevolle omgeving geboren mogen worden. Want een liefdevolle, stressvrije start werkt een heel leven door!

Baby Yoga en dreumes/peuterplezier

Na de geboorte wilde ik graag een activiteit samen met mijn baby gaan doen. Een activiteit die zowel leuk was voor mijn baby, maar ook goed was voor zijn ontwikkeling. Dit vond ik in baby yoga! Mijn mannetje vindt de vrolijke liedjes en rijmpjes erg leuk. Ook vindt hij het heerlijk om zachtjes gemasseerd te worden.
Ik ben daarna de opleiding tot baby yoga docente gaan volgen en heb ook deze met succes afgerond.
Nu hij wat ouder is merkte ik dat hij graag wat actievere activiteiten wilde gaan doen, ik mistte zelf een programma waarbij echt alle facetten aan bod komen voor dreumesen en peuters voor zowel de lichamelijke ontwikkeling en de emotionele ontwikkeling. Maar ik vond dat het plezier en écht even aandacht voor elkaar hebben ook hier centraal moet staan daarom heb ik het programma dreumes/peuterplezier ontwikkeld. Wat ik met heel veel plezier geef.

Fit Mom!

Fit mom is samen sporten met je kindje. Vaak ben je zelf erg druk en schiet sporten er snel bij in. En dat is begrijpelijk, maar jammer want sporten is zo ontzettend goed voor je. Het fijne is dat je bij Fit mom je kindje mee kan nemen. En de lessen worden overdag gegeven zo hoef je jezelf niet ‘s avonds laat naar de sportschool te slepen als de kinderen eindelijk op bed liggen. Door mijn sportachtergrond in combinatie met mijn passie voor les geven, vind ik fit mom erg leuk om te geven. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich fijn voelt en op zijn gemak voelt in de lessen ongeacht wat je doel en niveau is.

Webshop

Ik merkte dat ik graag nog iets met het thema duurzaam wilde doen. Ik probeer zelf altijd zo bewust mogelijk te leven. In mijn webshop draag ik dit dan ook uit door biologische, handgemaakte en bewuste producten te verkopen. Veel van mijn producten maak ik zelf of koop ik in bij kleinschalige bedrijven die mijn visie delen. Zodat het ook zeker weten vrij is van chemische stoffen. Met heel veel plezier maak en verkoop ik deze producten aan jullie.

Liefs,
Julia

even voorstellen