overtijd

Overtijd consult

Consult

Bij een overtijd consult gaan we samen aan de slag om de baby op een natuurlijke, zachte manier uit te nodigen om te komen.

Voor veel vrouwen wordt richting de 41 weken zwangerschap de druk opgevoerd. Vanuit zorgverleners die vragen of je al een keuze hebt gemaakt. Vanuit je omgeving die regelmatig vragen of de baby er nu nog niet is. Of je voelt onrust vanuit jezelf. Het gevoel dat je van alles moet. 

Het is soms lastig om dan in je bubbel te blijven. De bubbel die zo hard nodig is om alle hormonen aan te maken om de bevalling te laten starten.

Alhoewel we pas na 42 weken spreken over serotiniteit, kan het al rust geven om vanaf 41 weken met de technieken aan de slag te gaan. En de bevalling natuurlijk op te wekken. Het geeft net het laatste zetje aan je lijf om de bevalling te laten starten op een zachte niet geforceerde manier.

Het overtijd consult kunnen we inzetten na 41 weken zwangerschap. Maar ook eerder als je al eerder een inleiding gepland hebt staan. Of als je al enkele dagen enorm last hebt van voorweeën, die niet afnemen, maar ook niet doorzetten. Of gebroken vliezen hebt, maar nog geen weeën.

Wat krijg je

Wat gaan we doen bij een overtijd consult?

Eerst is er even ruimte voor jou verhaal. We weten hoe belangrijk het is dat jij alle angsten, zorgen en twijfels die je misschien hebt los kan laten. Erover praten lucht vaak al enorm op.
Wat we verder gaan doen:

Daarnaast geven we informatie als dit gewenst is, over inleiden of afwachten, zodat jij een weloverwogen, fijne keuze kunt maken. En weet welke opties je met 42 weken hebt.

En uiteraard leren we je alle natuurlijke manieren die er zijn om de bevalling op te wekken. Mocht je iets niet prettig vinden of iets niet bij je passen, dan kunnen we dit uiteraard ook uit het overtijd consult laten. Een overtijdsconsult is vaak erg succesvol, ik heb dan ook een hoog slagingspercentage. De meeste bevallingen beginnen binnen 36 uur na het overtijdsconsult.

* De voetreflex is uit te breiden met een volledige massage om het hele lijf te ontspannen (de extra kosten hiervoor bedragen €55,- ik ben dan ongeveer een uur langer bij jullie, als je dit graag wilt, geef dit dan even aan.)

Meer info

Kosten

De kosten voor het overtijd consult bedragen €149,- inclusief alle materialen en middelen. Je kunt zowel bij ons in de praktijk in Weert terecht of we komen bij jou aan huis. (excl. reiskosten €0,30 per km vanaf Weert)

We gaan dan ongeveer 2 uur aan de slag en ik help jou om alle technieken ook zelf aan te leren.

Wil je een overtijdconsult boeken? Vul dan hieronder het contactformulier in. Heeft het haast? Stuur ons dan een berichtje/belletje.

Wil jij graag thuis zelf aan de slag? Dan is ons overtijd pakket iets voor jou!

Aanmelden voor

Overtijd consult

Kunnen wij iets voor jou betekenen? Meld je dan hier aan! Eerst nog even contact om te kijken of alles bij je past? Dan kan je ons altijd bellen, appen of mailen.

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.