Coaching zwangerschap

Consult zwangerschap

Extra begeleiding

Ben je zwanger en wil je graag nog wat extra begeleiding tijdens je zwangerschap? Bijvoorbeeld omdat je angstig bent voor de bevalling of wil je hulp bij het maken van je geboorteplan?

Wat krijg je

Bij ons kun je terecht voor

Meer info

Of heb je een andere vraag of probleem?

Door onze ervaringen en kennis als hypnobirthing docente, doula, achtergrond psychologie, kraamzorg, samenwerking met verloskundigen en grote kennis over geboorte en zwangerschap. Kunnen wij je coaching en begeleiding geven. Je van alle informatie voorzien om een goede weloverwogen keuze te maken. Ook kunnen we je tips en trucs geven om bijvoorbeeld je baby te laten draaien of een inleiding te voorkomen. Ook kunnen we werken met spinningbabies, homeopathie en hypnose. Ook kunnen we je helpen om goed geïnformeerd met je zorgverlener in gesprek te gaan, want wist je dat in veel praktijken of ziekenhuizen de protocollen vaak van elkaar verschillen? En je zelf altijd de keuze hebt om ergens in mee te gaan of niet.

Kosten

De kosten voor een telefonisch of skype consult bedragen €30,- voor 30 minuten.

De kosten voor een ‘real life’ consult zwangerschap bedragen €75,-. Voor 75 minuten. Dit kan bij jullie thuis of bij mij op locatie in Weert. (De prijs is exclusief reiskostenvergoeding van €0,30 per km vanaf Budel.) Voor het stuitconsult en het overtijdconsult gelden andere prijzen. Kijk hiervoor even bij de specifieke pagina’s.

Aanmelden voor

Coaching zwangerschap

Kunnen wij iets voor jou betekenen? Meld je dan hier aan! Eerst nog even contact om te kijken of alles bij je past? Dan kan je ons altijd bellen, appen of mailen.

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.