Tens

Relaxed

Ben jij zwanger en ga je binnenkort bevallen? Wil jij graag samen werken met je lijf en minder pijn ervaren?

Dan kan de Elle Tens (2) je helpen. De Tens stimuleert de aanmaak van endorfine het lichaamseigen pijnstillingshormoon. Ook onderbreken de de zachte schokjes (pulseringen) de pijnprikkel die naar de hersenen wordt gestuurd. Veel vrouwen ervaren dus minder ongemak en meer ontspanning. Ook helpt het om rug weeën te verlichten.

Hiermee hou je meer regie, de Tens kan zowel thuis als in het ziekenhuis gebruikt worden en is een natuurlijke, veilige manier van pijnverlichting. Het gebruik van de Tens is pijnloos.

Wat krijg je

Voordelen Elle Tens 2

Meer info

Onze ervaring

Als doula zetten wij regelmatig de tens in bij bevallingen. We zien dat het echt pijn verlichtend werkt en dat vrouwen sneller in de bevalbubbel komen. Je bedient als moeder zelf de (eenvoudig werkende) knopjes en we zien dat dit vaak ook een gevoel van controle geeft. Meer regie en je kan de weeën makkelijker opvangen.
Ook kan je de intensiteit van de pulseringen makkelijk zelf bedienen en ophogen naarmate de bevalling vordert.

De tens is ook ontzettend geschikt bij het verlichten van rug weeën. En voor lange latente fases, ook als je een badbevalling plant kan een tens heel fijn zijn om voordat je gebruik gaat maken van het bad de weeën al op te vangen met de tens. (let op! De tens mag niet in bad of onder de douche gebruikt worden)

Huur je de elle tens samen met het bad? Dan ontvang je €10,- korting!

Meer info

Wat ontvang je als je de Elle Tens 2 huurt?

De Elle tens 2 wordt compleet geleverd met alles erbij wat je nodig hebt voor je bevalling. Dus inclusief:

  • De elle tens 2 in handig opbergdoosje
  • Electrode gelpads (4 stuks)
  • Kabels + reserve kabel
  • Batterijen + reserve batterijen
  • Nekkoord
  • Handleiding
  • Good luck cadeautje

Je huurt de Tens voor maximaal 6 weken. In jouw 36ste week wordt de Tens opgestuurd via PostNL of kom je de Tens ophalen op locatie (Weert, Budel of Ospel). Zodra je bevallen bent, stuur je de tens weer terug op of kom je deze terug brengen.

De kosten van het huren van de tens bedragen €50,-. Dit is exclusief verzending. Mocht je wat verder weg wonen en de tens liever verzonden hebben? Dat kan! Dan komen er nog €15,- verzendkosten bij, dit is inclusief retoursticker.

Ben jij enthousiast geworden en wil je de Tens graag voor jouw bevalling huren? Vul dan hieronder het reserveringsformulier in.

(let op! de reservering is pas definitief na bevestiging dat er een tens apparaat rond jouw uitgerekende datum beschikbaar is en na betaling van de huurder)

Note: de tens mag niet gebruikt worden als je een pacemaker of hartklachten hebt.

Aanmelden voor

Tens

Kunnen wij iets voor jou betekenen? Meld je dan hier aan! Eerst nog even contact om te kijken of alles bij je past? Dan kan je ons altijd bellen, appen of mailen.

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.