Postpartum care pakket

Een postpartum care pakket ondersteunt je bij jouw herstel zowel fysiek als emotioneel.
Je neemt bewust even tijd voor jezelf om meer in je lijf te zakken, te ontspannen en los te laten.

Ik kan gebruik maken van verschillende technieken om jouw lichaam te helpen helen en te ontspannen. Ook is er echt even tijd voor jouw verhaal. Misschien wil je iets delen over de bevalling of heb je vragen over het moederschap. Even bewust stilstaan bij jezelf en het moederschap. En je lijf ook te eren voor al het werk dat hij de afgelopen maanden voor jou heeft gedaan.

De postpartum behandelingen stel ik helemaal op jouw wensen af. Zie hieronder de korte beschrijving. Als je meer over de betreffende behandeling wilt weten, kun je door klikken naar de desbetreffende pagina.

Postpartum care behandelingen:

bellybinden Ik kan een bengkung bellybinding behandeling bij je uitvoeren. Waarin we de buik inwikkelen in een doek. Wat ervoor zorgt dat de spieren en organen weer terug op zijn plek kunnen komen. En helpt bij het afvoeren van afvalstoffen, zorgt voor een goede doorbloeding en een rechte houding. Je hebt hierdoor ook een minder hangende en lege buik.

kraammassage, Ik kan je een uitgebreide kraammassage geven. Op mijn speciale, comfortabele massagetafel.  Wat er voor zorgt dat alle ontspanningshormonen kunnen gaan flowen. Ook besteden we vooral aandacht aan het afvoeren van afvalstoffen en het verbeteren van de bloedcirculatie. Als er nog blokkades in het lijf zitten, zowel fysiek als emotioneel, kunnen we hier ook mee aan de slag gaan en dit op een zachte manier los maken. Ook bij fysieke klachten zoals bekkenklachten kunnen we dit los masseren. De massage is zacht en ontspannend. En er wordt op een zachte manier aan het lijf gevraagd om te ontspannen en los te laten. Zodat jij je na de massage ook als herboren voelt! Ik kan de rug, schouders, nek, hoofd, armen, benen en voeten masseren en als jij dit fijn vindt ook even bewust aandacht geven aan je buik.

Voetenbad. Ik kan je een heerlijk ontspannend voetenbad aanbieden. Met magnesium vlokken die heling bevorderen. Tevens kunnen we hierna de voeten masseren.

yoni stomen, Ik kan een yoni steam oftewel vaginaal stoombad aanbieden dit is een hele fijne manier om te helen na je bevalling. De kruiden hebben een reinigend, helend en ontstekingsremmend effect op de baarmoeder. Door de stoom openen de poriën en ontspant de baarmoeder zich en kunnen de geneeskrachtige kruiden hun werk doen op de weefsels, spieren, slijmvliezen en baarmoeder. Zelf zit je geheel toegedekt, ontspannen op een krukje. De meeste vrouwen ervaren het yoni steamen als een hele prettige, zachte behandeling en hadden geen idee hoe fijn het kon zijn. Ook als je hechtingen na de bevalling hebt of kleine scheurtjes/schaafwonden in het gebied van de yoni. Het stomen kan vanaf dag 10 na je bevalling.

sluitingsritueel Ook kan ik bij je het rebozo sluitingsritueel uitvoeren. Tijdens je bevalling ga je letterlijk open en na je kraamtijd kun je een sluitingsritueel uitvoeren om het lichaam weer te sluiten. En om de kraamperiode af te sluiten. Dit doe ik door behulp van rebozo doeken waarmee ik je inpak en sluit van hoofd naar voeten. Het helpt je om weer te zakken in je lijf en meer te landen. En dichter bij jezelf te komen. Een rebozo sluitingsritueel is vanaf 40 dagen postpartum mogelijk. (deze afspraak duurt ruim 2,5 uur, dus kan alleen bij het verwenpakket 2 geboekt worden of apart geboekt worden)

Mogelijkheden postpartum care pakket:

We kunnen een combinatie van de verschillende behandelingen maken of net welke behandeling jij prettig vindt. Alles is mogelijk! Kijk even bij alle losse behandelingen op de website voor meer informatie over iedere behandeling. Je kunt in je zwangerschap al contact opnemen, zodat ik je in de maand van je uitgerekende datum in de agenda kan zetten en je zeker bent van een plekje op korte termijn na je bevalling. Maar je kunt ook na je bevalling contact met mij opnemen in je kraamtijd of zelfs in de periode daarna!

Kosten postpartum care pakket:

Postpartum care pakket 1: Ik kom hiervoor 1x ongeveer 2,5 uur naar jullie toe. We bespreken van te voren aan welke behandelingen jij behoefte hebt en wat jij fijn vindt. De kosten hiervoor bedragen €149,- en zijn incl. een kruidenthee, kruiden, oliën, huur bellybind. (excl. reiskosten €o,30 per km vanaf Budel)

Postpartum care pakket 2: Ik kom hiervoor 2x ongeveer 2,5 uur naar jullie toe. We bespreken van te voren aan welke behandelingen jij behoefte hebt en wat jij fijn vindt. De kosten hiervoor bedragen €279,- en zijn incl. de kruidenthee, kruiden, oliën, huur bellybind. (excl. reiskosten €o,30 per km vanaf Budel)

(Heb je bij mij een zwangerschapscursus gevolgd, een bad gehuurd of ben ik jouw doula geweest? Dan krijg je €10%,- korting op een postpartum care pakket!)

Heb je behoefte aan nog meer ondersteuning? Kijk dan ook eens bij mijn postpartum doula informatie.

Wil je liever iets anders? Ook dat is mogelijk! Ik kan volledig op maat werken. Neem hiervoor contact met mij op.

Tip! Ook is dit een fantastisch kraam cadeau om te geven! Ik maak een leuke cadeaubon voor de (aanstaande) ouders. Ook kan ik een leuk cadeaupakketje maken (+€7,50). Alles is voor/door de ouders op maat af te stemmen.

Wil jij ook voor nazorg voor jezelf gaan na de bevalling vul dan onderstaand formulier in! Wil je eerst nog graag wat meer informatie? Neem even contact met mij op via info@joyfulbirthenbabies.nl of een appje/belletje op 0637192957

Mothering the mother!♥

Yes! ik wil genieten van een postpartum verwenmoment

×