Kraammassage & Mamamassage

Ben je net bevallen? Gefeliciteerd!

Een bevalling is een hele prestatie voor jouw lijf. Je hele lijf heeft hard moeten werken om jouw kindje op de wereld te zetten.

Een ontspannende kraammassage helpt jou om te herstellen. Maar ook als je al even moeder bent, misschien nog borstvoeding geeft of veel gebroken nachten hebt voor jou kindje is een mamamassage een goed idee.

Tijdens een kraammassage of mamamassage bieden we aandacht aan het zelfhelend vermogen van het lichaam. Zodat afvalstoffen snel en effectief het lichaam verlaten en spieren en bindweefsel op een zachte manier geactiveerd worden om terug op hun plek te komen en te ontspannen.
Ook helpt een massage je meer in je lijf te zakken en bewust te worden van je behoeftes.

Misschien heb je je de afgelopen tijd best wel geleefd gevoeld. Een periode waarin er weinig tijd was voor jou als vrouw en je vooral constant aan stond als moeder.

Een massage helpt je weer te verbinden met jezelf. En biedt je daarnaast veel ontspanning. Je lijf komt weer even helemaal tot rust.

Wat krijg je

Voordelen kraammassage

Een kraammassage kun je boeken vanaf 4 dagen tot 6 weken na je bevalling. (Een mamamassage boek je na de 6 weken.) Mochten er lichaamsdelen nog te beurs voelen, dan slaan we die uiteraard over. De kraammassage is nog meer gefocust om de spieren en bindweefsel weer te helen. Ook besteden we vooral aandacht aan het afvoeren van afvalstoffen en het verbeteren van de bloedcirculatie. Als er nog blokkades in het lijf zitten, zowel fysiek als emotioneel, kunnen we hier ook mee aan de slag gaan en dit op een zachte manier los maken. En we zorgen dat er meer endorfines gaan flowen. Ook bij fysieke klachten zoals bekkenklachten kunnen we dit los masseren. De massage is zacht en ontspannend. En er wordt op een zachte manier aan het lijf gevraagd om te ontspannen en los te laten, mocht er wat meer druk nodig zijn stemmen we dit samen tijdens de massage af. Zodat jij je na de massage ook als herboren voelt! 

Meer info

Mamamassage

De mamamassage kan ook na de kraamperiode plaats vinden en kan ook als je geen pasgeboren baby meer hebt, maar als je kind(eren) al (veel) ouder zijn. Ben je welkom bij ons. Daar zit geen leeftijdslimiet aan. Als jij de behoefte hebt om als mama even in de watten gelegd te worden, dan geven we je een heerlijke ontspannen massage. Waarin we ook werken aan spieren en bindweefsel los maken. Uiteraard kun je ook hier al jouw behoeftes aangeven. En werken we hier ook aan het zelfhelend vermogen en balans van het lichaam.

Meer info

Hoe werkt een kraammassage / mamamassage?

We kunnen voor de kraammassage/ mamamassage in Limburg en Noord-Brabant bij jou aan huis komen met onze speciale massagetafel. Waarop je heerlijk ontspannen kunt liggen. Ook als je nog last hebt van buik of borsten, deze kunnen we namelijk uit de massagetafel halen!

Ook kun je de massage in Budel of Weert in onze ontspannen praktijkruimte ontvangen. Net waar jouw voorkeur naar uit gaat. Eerst starten we even met een kort gesprekje. Hierin bespreken we wat jouw wensen zijn, je eventuele klachten en wat jij wel en niet prettig vindt. En welke lichaamsdelen je wel/niet gemasseerd wilt hebben. Of waar (onbewust) extra aandacht aan besteed mag worden. Misschien wil je graag nog iets kwijt over je zwangerschap het ouderschap of je kindje. Ook dit kun je met ons delen. Er is echt even aandacht voor jou! Hierna laten we jou de olie uitkiezen die jij prettig vindt ruiken. En starten we in overleg een ontspannend muziekje. Daarna is het afhankelijk van het gekozen pakket hoe jouw kraammassage/ mamamassage eruit komt te zien.

We zorgen er in ieder geval voor dat jij altijd in alle rust en privacy gemasseerd kan worden. En altijd warm en comfortabel op de massagetafel ligt. We masseren de lichaamsdelen die jij prettig vindt en besteden extra aandacht aan blokkades in het lijf of vastzittende spieren of bindweefsel. Zo komt er meer balans en ontspanning in jouw lijf. Als iets niet prettig voelt kun je dit altijd aan ons aangeven. De massage kan in stilte, maar als jij het fijn vindt om te kletsen of vragen te stellen kan dat natuurlijk ook.

Wij zijn opgeleid en gespecialiseerd in het masseren van het vrouwelijk lichaam. 

Kraammassage & Mamamassage

Geef een kraammassage cadeau!

Geen idee welk kraamcadeau je moet geven? Of wil je als nieuwe mama voorkomen dat je bedolven wordt onder de rompertjes en knuffels? Geef/vraag een massage cadeau! In Limburg of Noord-Brabant kunnen we bij de mama aan huis komen. Of kan dit plaatsvinden in onze praktijkruimtes. Dit fijne ontspan- en verwenmoment is voor iedere mama een heerlijk geschenk. We maken een leuke cadeaubon voor je en de (aanstaande) mama kan zelf een afspraak inplannen.

Kosten en pakketten Kraammassage en mamamassage Noord-Brabant en Limburg

We bekijken en bespreken even hoe het met jou gaat en waar jij behoefte aan hebt en aan de hand daarvan wordt jouw kraam/mamamassage vormgegeven. Daarna starten we met de massage. We hebben keuze uit verschillende pakketten en mogelijkheden. Liever iets anders? Of ben je geïnteresseerd in een duo massage? Neem dan even contact met ons op.

Pakket 1

 • Korte effectieve massage, de afspraak duurt ongeveer 50 minuten
 • Meestal worden hierin de rug, schouders, nek, bekken en voeten en/of hoofd gemasseerd. Vind je iets niet fijn? Geef het vooral aan.
 • Alleen bij ons in de praktijkruimte in Weert mogelijk

Kosten €50,-

Pakket 2

 • Uitgebreide mama/ kraammassage, de afspraak duurt ongeveer 80 minuten
  Meestal worden hierin de rug, schouders, nek, bekken, armen, handen, benen en voeten en het hoofd gemasseerd als jij het fijn vindt kunnen we ook je buik masseren.
 • Zowel bij ons in de praktijkruimte in Weert mogelijk of bij jou aan huis (we nemen de massagetafel met buik en borstuitsparing dan mee)

Kosten

 • Kosten bij ons in de praktijkruimte €80,-
 • Kosten bij jou aan huis €105,- (excl. reiskosten vergoeding van €0,30 per km vanuit Weert) we zijn dan met op en afbouwen ruim 90 minuten bezig. Omdat er weinig aanbieders aan huis komen zijn we bereid om verder te reizen voor een massage (dus regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, Weert, Roermond etc.)
 

Pakket 3

 • Uitgebreide kraam/mamamassage, voeten bad en scrub. De afspraak duurt ongeveer 2 uur
 • Meestal beginnen we met een kopje thee dan het voeten bad met speciale magnesiumvlokken en bloemen. Hierna de scrub en voet/beenmassage
 • Daarna de helende klei behandeling, dit helpt afvalstoffen te onttrekken en is een imuunboost voor je huid. Meestal doen we dit op de voeten (om te aarden en voor overtollig vocht) of het hoofd of de buik, waar jouw voorkeur naar uit gaat.
 • Uitgebreide massage van de rug, schouders, nek, bovenkant bekken, armen, handen, benen als jij het fijn vindt kunnen we ook je buik masseren.
 • Zowel bij ons in de praktijkruimte in Weert mogelijk als bij jou aan huis (We nemen de massagetafel met buikgat dan mee)
 • Vooraf bespreken we waar de focus tijdens de behandeling op mag liggen en wat jij prettig vindt

Kosten

 • Kosten bij ons in de praktijkruimte €125,- (incl. alle producten en kruiden)
 • Kosten bij jou aan huis €145,- (excl. reiskosten vergoeding van €0,30 per km vanuit Weert) Omdat er weinig aanbieders aan huis komen zijn we bereid om verder te reizen voor een massage (dus regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, Weert, Roermond etc.)

Nu ook in rittenkaart! 3 massage afspraken (dit mogen zowel zwangerschaps als kraam/mamamassages zijn) met 10% korting op de totaalprijs! Heb je hier interesse in? Geef dit dan even bij de opmerkingen aan.

Gun jij jezelf een moment van rust en herstel? Wil je een kraammassage of mamamassage voor jezelf plannen of meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of door een appje/belletje!

Aanmelden

Kraammassage & Mamamassage

Wil jij een kraam of mamamassage voor jezelf of voor een ander? Vul dan hier het contactformulier in! Eerst nog even contact om te kijken of het bij jou past? Dan kan je ons altijd bellen, appen of mailen.

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.