Kraammassage & Mamamassage

Ben je net bevallen? Gefeliciteerd!

Een bevalling is een hele prestatie voor jouw lijf. Je hele lijf heeft hard moeten werken om jouw kindje op de wereld te zetten.

Een ontspannende kraammassage helpt jou om te herstellen. Maar ook als je al even moeder bent, misschien nog borstvoeding geeft of veel gebroken nachten hebt voor jou kindje is een mamamassage een goed idee.

Tijdens een kraammassage of mamamassage bieden we aandacht aan het zelfhelend vermogen van het lichaam. Zodat afvalstoffen snel en effectief het lichaam verlaten en spieren en bindweefsel op een zachte manier geactiveerd worden om terug op hun plek te komen en te ontspannen.
Ook helpt een massage je meer in je lijf te zakken en bewust te worden waaraan jij behoefte hebt.

Misschien heb je je de afgelopen tijd best wel geleefd gevoeld. Een periode waarin er weinig tijd was voor jou als vrouw en je vooral constant aan stond als moeder.

Een massage helpt je weer te verbinden met jezelf. En biedt je daarnaast veel ontspanning. Je lijf komt weer even helemaal tot rust.

Wat krijg je

Voordelen kraammassage

Een kraammassage kun je boeken vanaf 4 dagen tot 6 weken na je bevalling. Mochten er lichaamsdelen nog te beurs voelen, dan slaan we die uiteraard over. De kraammassage is nog meer gefocust om de spieren en bindweefsel weer rustig te laten sluiten. Ook besteden we vooral aandacht aan het afvoeren van afvalstoffen en het verbeteren van de bloedcirculatie. Als er nog blokkades in het lijf zitten, zowel fysiek als emotioneel, kunnen we hier ook mee aan de slag gaan en dit op een zachte manier los maken. En we zorgen dat er meer endorfines gaan flowen. Ook bij fysieke klachten zoals bekkenklachten kunnen we dit los masseren. De massage is zacht en ontspannend. En er wordt op een zachte manier aan het lijf gevraagd om te ontspannen en los te laten. Zodat jij je na de massage ook als herboren voelt! Ik kan de rug, schouders, nek, hoofd, armen, benen en voeten masseren en als jij dit fijn vindt ook even bewust aandacht geven aan de buik.

Meer info

Mamamassage

De mamamassage kan ook na de kraamperiode plaats vinden en kan ook als je geen pasgeboren baby meer hebt, maar als je kind(eren) al (veel) ouder zijn. Ben je welkom bij ons. Daar zit geen leeftijdslimiet aan. Als jij de behoefte hebt om als mama even in de watten gelegd te worden, dan geef ik je een heerlijke ontspannen massage. Uiteraard kun je ook hier al jouw behoeftes aangeven. En werken we hier ook aan het zelfhelend vermogen en balans van het lichaam.

We zijn gespecialiseerd in het masseren van het vrouwelijk lichaam.

Meer info

Hoe werkt een kraammassage / mamamassage?

Ik kan voor de kraammassage/ mamamassage in Limburg en Noord-Brabant bij jou aan huis komen met mijn speciale massagetafel. Waarop je heerlijk ontspannen kunt liggen.

Ook kun je de massage in Budel in mijn heerlijk ontspannen praktijkruimte bij mij aan huis komen ontvangen. Net waar jouw voorkeur naar uit gaat. Eerst starten we even met een kort gesprekje. Hierin bespreken we wat jouw wensen zijn, je eventuele klachten en wat jij wel en niet prettig vindt. En wel/niet gemasseerd wilt hebben. Misschien wil je graag nog iets kwijt over je zwangerschap het ouderschap of je kindje. Ook dit kun je met mij delen. Er is echt even aandacht voor jou! Hierna laat ik je de olie uitkiezen die jij prettig vindt ruiken. En start in overleg een ontspannend muziekje.

Daarna starten we de massage en zorg ik dat jij je in alle privacy kunt ontdoen van je (boven) kleding en dek ik je toe met heerlijke zachte handdoeken. We zorgen ervoor dat je helemaal comfortabel en warm ligt op de massagetafel, zodat je helemaal kunt ontspannen. Ik masseer alle delen van je lichaam die jij prettig vindt (denk aan hoofd, schouders, rug, armen, benen, voeten en buik als je dat prettig vindt). En besteed extra aandacht aan die delen waar jij (onbewust) klachten ervaart. De voeten eindig ik met het masseren met behulp van magnesium gel, omdat (kraam) vrouwen veel behoefte hebben aan het mineraal magnesium en uit een tekort klachten kunnen ontstaan. Als iets niet prettig voelt kun je dit altijd aan mij aangeven. De massage kan in stilte, maar als jij het fijn vindt om te kletsen of vragen te stellen kan dat natuurlijk ook.

Kraammassage & Mamamassage

Geef een kraammassage cadeau!

Geen idee welk kraamcadeau je moet geven? Of wil je als nieuwe mama voorkomen dat je bedolven wordt onder de rompertjes en knuffels? Geef/vraag een massage cadeau! In Limburg of Noord-Brabant kan ik bij de mama aan huis komen. Of kan dit plaatsvinden in de praktijk in Budel. Dit fijne ontspan- en verwenmoment is voor iedere mama een heerlijk geschenk. Ik maak een leuke waardebon voor je. En de mama kan zelf met mij een afspraak inplannen.

Kosten Kraammassage en mamamassage Noord-Brabant en Limburg

We bekijken en bespreken even hoe het met jou gaat en waar jij behoefte aan hebt en aan de hand daarvan wordt jouw kraam/mamamassage vormgegeven. Daarna starten we met de massage. Ik heb keuze uit verschillende pakketten en mogelijkheden.

Pakket 1

 • Korte effectieve massage, de afspraak duurt ongeveer 35 minuten
 • Meestal worden hierin de rug, schouders, nek en bekken gemasseerd
 • Alleen bij ons in de praktijkruimte in Budel of Weert mogelijk

Kosten €35,-

Pakket 2

 • Uitgebreide mama/ kraammassage, de afspraak duurt ongeveer 80 minuten
  Meestal worden hierin de rug, schouders, nek, bekken, armen, handen, benen en voeten gemasseerd als jij het fijn vindt kunnen we ook je hoofd en/of je buik masseren.
 • Zowel bij ons in de praktijkruimte in Budel als Weert mogelijk of bij jou aan huis (we nemen de massagetafel dan mee)

Kosten

 • Kosten bij ons in de praktijkruimte €70,-
 • Kosten bij jou aan huis €85,- (excl. reiskosten vergoeding van €0,30 per km vanuit Budel) we zijn dan met op en afbouwen 90 minuten bezig. Omdat er weinig aanbieders aan huis komen zijn we bereid om verder te reizen voor een massage (dus regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, Weert, Roermond etc.)

Pakket 3

 • Uitgebreide mama/ kraammassage, voeten bad en scrub ook is het lakken van de nagels met ecologische nagellak of een helende klei behandeling mogelijk. De afspraak duurt ongeveer 2 uur
 • Meestal beginnen we met een kopje thee dan het voeten bad met speciale magnesiumvlokken, kruiden en bloemen. Hierna de scrub en massage met een speciale body bar, die je mag houden.
 • Behandeling met helende klei mogelijk
 • Daarna de uitgebreide massage van de rug, schouders, nek, bekken, armen, handen, benen en voeten als jij het fijn vindt kunnen we ook je hoofd en/of je buik masseren.
 • Zowel bij ons in de praktijkruimte in Budel als Weert mogelijk of bij jou aan huis (We nemen de massagetafel dan mee)

Kosten

 • Kosten bij ons in de praktijkruimte €109,- (incl. alle producten en kruiden)
 • Kosten bij jou aan huis €125,- (excl. reiskosten vergoeding van €0,30 per km vanuit Budel) Omdat er weinig aanbieders aan huis komen zijn we bereid om verder te reizen voor een massage (dus regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, Weert, Roermond etc.)

Gun jij jezelf een moment van rust en herstel? Wil je een kraammassage of mamamassage voor jezelf plannen of meer informatie? Neem dan contact met me op via het contactformulier of door een appje/belletje!

Aanmelden voor

Kraammassage & Mamamassage

Kunnen wij iets voor jou betekenen? Meld je dan hier aan! Eerst nog even contact om te kijken of alles bij je past? Dan kan je ons altijd bellen, appen of mailen.