Eendaagse zwangerschapscursus

Eendaagse zwangerschapscursus bevallen in vertrouwen in Noord-Brabant en Limburg. De cursus die jullie voorbereid op de komst van jullie kindje. En je alle tools leert voor een fijne en soepele bevalling. Zodat je op een fijne, positieve manier de bevalling kunt ervaren. En jij je ook echt voorbereid en klaar voelt voor jou bevalling.
Je kunt aan de cursus zowel samen met je partner aan deelnemen als alleen. Omdat het een eendaagse zwangerschapscursus is kun je uit heel Limburg en Noord-Brabant deelnemen.

Wat ga je leren in de eendaagse zwangerschapscursus?:

-werking baarmoeder, lijf en hormonen tijdens de bevalling
-weeën, hoe voelt dit en hoe verloopt het bevalproces
-ademhalingstechnieken
-ontspanningstechnieken/mindset
-Fit blijven in de zwangerschap en voeding
-massagetechnieken en drukpunten voor minder pijn en een snellere bevalling
-bevalhoudingen + tips om mee te werken met je lichaam
-Geboorteplan en communicatie met zorgverleners
-Wat nou als de bevalling medisch wordt/is
-Hoe creëer je een positieve bevalervaring
-Binding met je baby
-Ondersteuning van je (geboorte)partner + tips.
-Tips bevalling
-Kraamtijd

En nog veel meer! Ook is er ruimte voor al jullie vragen en persoonlijke casussen.

Praktische informatie:

De cursus kost €159,-. Je ontvangt het boek positief over bevallen en diverse hand-outs bij de cursus. Ook ontvang je achteraf nog leuke cadeautjes, zoals de cordring. Je kunt proberen de factuur te declareren bij je zorgverzekeraar, het is afhankelijk van je zorgverzekeraar of deze vergoed wordt.
Je kunt de cursus zowel samen met je partner volgen als alleen. Het is een fijne interactieve dag met veel afwisseling. Zo voelt de dag ook niet te lang.

Door wie wordt deze cursus gegeven?

Door het doula collectief Eindhoven en omstreken. Wij zijn vier enthousiaste vrouwen (Ellen, Julia, Sarah en Esther) die al jaren werkzaam zijn in de geboortezorg als doula. We hebben alle vier kinderen (of zijn zwanger!) in de leeftijd van 0 tot 16. We werken alle vier als geboortecoach en daarnaast hebben we nog diverse andere werkzaamheden in de geboortezorg. Zoals het geven van cursussen, massages, postpartum zorg etc.
We hebben veel ervaring met verschillende bevallingen in verschillende settings. En hebben daarbij gezien wat vaak wel en niet werkt tijdens een bevalling. Vanuit hieruit hebben wij met veel passie en aandacht een eendaagse cursus ontwikkeld. Waarin jij/jullie worden voorbereid op jullie bevalling in een dag. Om de bevalling als een fijne, positieve en bekrachtigende ervaring te mogen ervaren.
Daarnaast zijn wij ervaren cursusleidsters die ook andere cursussen geven zoals HypnoBirthing en relaxed bevallen. De eendaagse zwangerschapscursus wordt altijd gegeven door twee cursusleidsters die elkaar fijn aanvullen en hierdoor is er ook veel ruimte voor individuele vragen van elke cursist.

Cursusdata:

11 december 2021 van 10.00u tot +/-16.00u Locatie Eindhoven
19 februari 2022 van 10.00u tot +/-16.00u Locatie Eindhoven

Je kunt meedoen met de eendaagse als je tussen de 18 en 37 weken zwanger bent.

Mocht je twijfelen over wanneer je het beste kunt starten, kun je altijd even contact met mij opnemen.

Maar voor meer informatie en vragen kun je mailen: info@joyfulbirthenbabies.nl of 06-37192957.

Wil je graag meedoen met de zwangerschapscursus? Schrijf je dan hieronder in!

Inschrijven eendaagse zwangerschapscursus

×