Eendaagse zwangerschapscursus

Eendaagse zwangerschapscursus bevallen in vertrouwen in Noord-Brabant en Limburg. De cursus die jullie voorbereid op de komst van jullie kindje. En je alle tools leert voor een fijne en soepele bevalling. Zodat je op een fijne, positieve manier de bevalling kunt ervaren. En jij je ook echt voorbereid en klaar voelt voor jouw bevalling.
Je kunt aan de cursus zowel samen met je partner deelnemen als alleen. Omdat het een eendaagse zwangerschapscursus is kun je uit heel Limburg en Noord-Brabant deelnemen en ben je er maar 1 dag aan kwijt.

Wat ga je leren in de eendaagse zwangerschapscursus?:

werking baarmoeder, lijf en hormonen tijdens de bevalling
weeën, hoe voelt dit en hoe verloopt het bevalproces
ademhalingstechnieken
ontspanningstechnieken/mindset
Fit blijven in de zwangerschap (voeding en beweging)
massagetechnieken en drukpunten voor minder pijn en een soepelere bevalling
bevalhoudingen + tips om samen te werken met je lichaam
Geboorteplan en communicatie met zorgverleners
Wat nou als de bevalling medisch wordt/is
Hoe creëer je een positieve bevalervaring
Binding met je baby
Ondersteuning door je (geboorte)partner + tips voor je partner.

En nog veel meer! Ook is er ruimte voor al jullie vragen en persoonlijke casussen.

Door wie wordt de eendaagse zwangerchapscursus gegeven?

Door geboortecoaches Julia en Ellen. Wij zijn twee enthousiaste vrouwen met een enorm hard voor geboortezorg. We hebben alle twee kinderen in de leeftijd van 4 t/m 16 jaar. We werken beide als doula en daarnaast hebben we nog diverse andere werkzaamheden in de geboortezorg. Zoals het geven van cursussen, massages, postpartum zorg etc.
We hebben veel ervaring met verschillende bevallingen in verschillende settings. En hebben daarbij gezien wat vaak wel en niet werkt tijdens een bevalling. Vanuit hieruit hebben wij met veel passie en aandacht een eendaagse cursus ontwikkeld. Waarin jij/jullie worden voorbereid op jullie bevalling in één dag. Om de bevalling als een fijne, positieve en bekrachtigende ervaring te mogen ervaren.
Daarnaast zijn wij ervaren cursusleidsters die ook andere cursussen geven zoals HypnoBirthing, relaxed bevallen, After Birth. De eendaagse zwangerschapscursus is hier een fijne aanvulling op. De cursus wordt altijd gegeven door twee cursusleidsters, die elkaar fijn aanvullen. Hierdoor is er ook veel ruimte voor individuele vragen van elke cursist.

Praktische informatie eendaagse zwangerschapscursus:

Je ontvangt het boek positief over bevallen en diverse hand-outs bij de cursus. Ook ontvang je achteraf nog leuke cadeautjes, zoals de cordring.
Je kunt de cursus zowel samen met je partner volgen als alleen. Het is een fijne interactieve dag met veel afwisseling. Zo voelt de dag ook niet te lang. Je kunt meedoen met de eendaagse als je tussen de 18 en 37 weken zwanger bent.
Mocht je twijfelen over wanneer je het beste kunt starten, kun je altijd even contact met mij opnemen.

Cursusdata:

9 juli 2022 van 10.oou tot +/-16.15u Locatie Weert (goed bereikbaar vanaf de snelweg)
10 september 2022 van 10.oou tot +/-16.15u Locatie Weert (goed bereikbaar vanaf de snelweg)

Kosten: De cursus kost €159,-
Je kunt proberen de factuur te declareren bij je zorgverzekeraar, het is afhankelijk van je zorgverzekeraar of deze vergoed wordt.

Maar voor meer informatie en vragen kun je mailen: info@joyfulbirthenbabies.nl of 06-37192957.

Wil je graag meedoen met de zwangerschapscursus? Schrijf je dan hieronder in!

Inschrijven eendaagse zwangerschapscursus

×