Zwangerschapsmassage

Gefeliciteerd met je zwangerschap!

Zwanger zijn is meestal een van de meest bijzondere periodes in je leven.

Maar soms kan een zwangerschap van je lijf maar ook geestelijk (ongemerkt) best veel vragen. Hoe fijn en belangrijk is het dan om even een moment van ontspanning voor je jezelf en je baby te creëren. Even bewust stil staan bij je zwangerschap doe je met een heerlijke ontspannen zwangerschapsmassage. Die ook nog ontzettend veel voordelen biedt. Wil je een zwangerschapsmassage boeken in of rondom Noord-Brabant of Limburg? Lees dan even verder.

Wat krijg je

Voordelen zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage zorgt voor een moment van rust en ontspanning. Zowel voor je lijf als geest. De zwangerschapsmassage zorgt ervoor dat de oxytocines en endorfines kunnen gaan stromen. Het verbetert je bloedcirculatie en lymfestelsel. En het zorgt ervoor dat je je afvalstoffen beter kwijt kunt. Niet voor niets voel je je vaak na een massage als herboren.

Bij een zwangerschap kan het ook de kans op vroeggeboorte en complicaties doen afnemen, doordat je minder stress hormonen aanmaakt. Veel vrouwen hebben tijdens de zwangerschap ook last van hun rug of bekken, hier kan op een fijne, zachte manier verlichting voor geboden worden. Ook als je klachten hebt (gehad) zoals zwangerschapsmisselijkheid, maagzuur en vermoeidheid kan een massage tijdens de zwangerschap veel verlichting bieden. En het herstellend vermogen van het lijf activeren. Het doel is dat je na de zwangerschapsmassage je helemaal los en ontspannen voelt en minder lichamelijke klachten hebt.
Een zwangerschapsmassage in Eindhoven en Weert en omgeving helpt jou ook om uit je hoofd te komen en terug in verbinding met jouw lichaam te komen. Zo kun je veel bewuster voelen hoe het met je gaat en waar je behoefte aan hebt.

Meer info

Wanneer een zwangerschapsmassage

Jij kunt in bijna alle fasen van de zwangerschap een zwangerschapsmassage boeken. Een zwangerschapsmassage richt vooral op ontspanning en het zelfherstellend vermogen van het lijf activeren. Maar ik pas de massage ook altijd aan jou behoefte en wensen aan. Daarom masseer ik altijd intuïtief en voel ik aan waar jij behoefte aan hebt. Ook in het voorgesprek kunnen we dit bespreken en kun jij aangeven wat jij prettig vindt. Zo weet jij zeker dat je optimaal kunt genieten.

1e trimester

Zwangerschapsmassages worden over het algemeen afgeraden voor vrouwen in het 1e trimester van de zwangerschap. Dit doen we omdat het lichaam hard moet werken om een plek voor de baby in de baarmoeder te creëren. Heb jij echter veel klachten, en veel nood aan een massage, dan kunnen we op een zachte energetische manier masseren en drukpunten toepassen om de klachten te verminderen. En kun je contact met ons opnemen.

Meer info

2e trimester

In het tweede trimester vinden vrouwen het vaak fijn om een eerste massage afspraak te boeken. We kunnen aandacht geven aan het hele lijf (rug, schouders, nek, armen, benen, voeten, hoofd en eventueel ook buik als jij dit prettig vindt) Omdat het vaak voorkomt dat zwangere vrouwen last krijgen van de bekken of de rug, besteden we hier tijdens de zwangerschapsmassage extra aandacht aan. Ook kunnen we met een rebozo doek masseren of je dit aanleren als je bijvoorbeeld veel last van je bekken hebt en dit fijn vindt.

3e trimester

Jouw lichaam draagt tijdens de laatste trimester steeds meer gewicht. Je baby vraagt veel van je lichaam. Voor veel zwangere vrouwen is een massage in het derde trimester heel erg welkom. Ook hier kunnen we aandacht geven aan het hele lijf (rug, schouders, nek, armen, benen, voeten, hoofd en eventueel ook buik als jij dit prettig vindt) en kunnen we als je dat fijn vindt met een rebozo doek masseren.

Meer info

Hoe werkt een zwangerschapsmassage?

Je kunt voor de zwangerschapsmassage in Limburg en Noord-Brabant bij ons in de ontspannen praktijkruimtes in Budel of Weert terecht. We kunnen ook bij jou aan huis komen met onze speciale massagetafel met buik en borstuitsparing. Waarop je heerlijk ontspannen op je buik kunt liggen als jij dit fijn vindt. 

Eerst starten we even met een kort gesprekje. Hierin bespreken we wat jouw wensen zijn, je eventuele klachten en wat jij wel en niet prettig vindt. En welke lichaamsdelen je wel/niet gemasseerd wilt hebben. Of waar (onbewust) extra aandacht aan besteed mag worden. Misschien wil je graag nog iets kwijt over je zwangerschap of het aanstaande ouderschap. Ook dit kun je met ons delen. Er is echt even aandacht voor jou! Hierna laten we jou de olie uitkiezen die jij prettig vindt ruiken. En starten we in overleg een ontspannend muziekje. Daarna is het afhankelijk van het gekozen pakket hoe jouw zwangerschapsmassage eruit komt te zien.

We zorgen er in ieder geval voor dat jij altijd in alle rust en privacy gemasseerd kan worden. En altijd warm en comfortabel op de massagetafel ligt. We masseren de lichaamsdelen die jij prettig vindt en besteden extra aandacht aan blokkades in het lijf of vastzittende spieren of bindweefsel. Zo komt er meer balans en ontspanning in jouw lijf. Als iets niet prettig voelt kun je dit altijd aan ons aangeven. De massage kan in stilte, maar als jij het fijn vindt om te kletsen of vragen te stellen kan dat natuurlijk ook.

Wij zijn opgeleid en gespecialiseerd in het masseren van het zwangere vrouwelijk lichaam. 

Zwangerschapsmassage

Geef een zwangerschapsmassage cadeau!

Het vinden voor een cadeau voor een zwangere vrouw is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig heb ik daar de ideale oplossing voor! Je kunt namelijk jouw partner, vriendin of zus een zwangerschapsmassage In Limburg of Noord-Brabant cadeau geven! Dit fijne ontspan- en verwenmoment is voor iedere (toekomstige) mama een heerlijk geschenk. Ik maak een leuke waardebon voor je. En de mama kan zelf met ons een afspraak inplannen.

Kosten zwangerschapsmassage Noord-Brabant en Limburg

We bekijken en bespreken even hoe het met jou gaat en wat jouw wensen zijn aan de hand daarvan wordt jouw massage vormgegeven. We nemen de tijd om uit te leggen hoe jouw zwangerschapsmassage eruit zal komen te zien. Daarna starten we met de massage. Er zijn verschillende pakketten en mogelijkheden qua duur van de massage.

Pakket 1

 • Korte effectieve zwangerschapsmassage, de afspraak duurt ongeveer 35 minuten
 • Meestal worden hierin de rug, schouders, nek en bekken gemasseerd
 • Alleen bij ons in de praktijkruimte in Budel of Weert mogelijk

Kosten €40,-

Pakket 2

 • Uitgebreide zwangerschapsmassage, de afspraak duurt ongeveer 75  minuten
 • Meestal worden hierin de rug, schouders, nek bekken, armen, handen, benen en voeten gemasseerd als jij het fijn vindt kunnen we ook je hoofd en/of je buik masseren.
 • Zowel bij ons in de praktijkruimte in Budel of Weert mogelijk als bij jou aan huis (we nemen de massagetafel met buikgat dan mee)

Kosten

 • Kosten bij ons in de praktijkruimte €70,-
 • Kosten bij jou aan huis € 95,- (excl. reiskosten vergoeding van €0,30 per km vanuit Weert) we zijn dan met op en afbouwen ongeveer 90 minuten bezig. Omdat er weinig aanbieders aan huis komen zijn we bereid om verder te reizen voor een massage (dus regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, Weert, Roermond etc.)

Pakket 3

 • Uitgebreide zwangerschapsmassage, voeten bad en scrub. De afspraak duurt een kleine 2 uur
 • Meestal beginnen we met een kopje thee dan het voeten bad met speciale magnesiumvlokken en bloemen. Hierna de scrub en massage met een speciale body bar, die je mag houden.
 • Uitgebreide massage van de rug, schouders, nek, bekken, armen, handen, benen en voeten als jij het fijn vindt kunnen we ook je hoofd en/of je buik masseren.
 • Ook is een helende klei behandeling mogelijk in dit pakket, dit helpt afvalstoffen te onttrekken en is een imuunboost voor je huid
 • Zowel bij ons in de praktijkruimte in Budel en Weert mogelijk als bij jou aan huis (We nemen de massagetafel met buikgat dan mee)
 • Vooraf bespreken we waar de focus tijdens de behandeling op mag liggen en wat jij prettig vindt

Kosten

 • Kosten bij ons in de praktijkruimte €119,- (incl. alle producten en kruiden)
 • Kosten bij jou aan huis €135,- (excl. reiskosten vergoeding van €0,30 per km vanuit Weert) Omdat er weinig aanbieders aan huis komen zijn we bereid om verder te reizen voor een massage (dus regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, Weert, Roermond etc.
Aanmelden

Zwangerschapsmassage

Wil jij een zwangerschapsmassage voor jezelf of voor een ander? Vul dan hier het contactformulier in! Eerst nog even contact om te kijken of het bij jou past? Dan kan je ons altijd bellen, appen of mailen.

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.