Privé zwangerschapscursus

Zwanger

Een privé zwangerschapscursus die helemaal afgestemd is op jou/jullie wensen

De privé zwangerschapscursus helemaal afgestemd op jouw behoefte. Past een groep zwangerschapscursus niet helemaal bij jullie? Of hebben jullie specifieke wensen of juist een casus die extra aandacht vraagt? Of werkt het voor jou gewoon beter om 1 op 1 les te hebben? Dan is de privé bevalcursus op maat iets voor jullie!

De zwangerschapscursus wordt privé aan jullie gegeven en is helemaal afgestemd op jullie wensen en behoeftes. Alles is mogelijk! We kijken samen van tevoren waar de behoefte ligt en wat jullie belangrijk vinden om te leren.  De zwangerschapscursus kan gegeven worden in heel Limburg en een groot gedeelte van Noord-Brabant

Wat kunnen we behandelen

Denk bijvoorbeeld aan:

Meer info

Wanneer een privé zwangerschapscursus volgen?

Twijfel je er nog over of een groeps zwangerschapscursus in Limburg of privé bevalcursus het meest geschikt is voor jullie? Hieronder staan een aantal punten die jou misschien helpen om een keuze te maken.

  • Zijn er specifieke omstandigheden die misschien meer aandacht verlangen? En waar jij je comfortabeler bij voelt om deze 1 op 1 te behandelen?
  • Heb jij maar een aantal specifieke vragen, dan is onze mini privé zwangerschapscursus heel geschikt. Wil je juist uitgebreid aan de slag, dan past de uitgebreide privé zwangerschapscursus het beste bij jullie.
  • Vind je het fijn om te leren van vragen van andere mensen uit de groep?
  • Vind je het fijn om gezellig met andere zwangere koppels samen in een cursus te zitten?
  • Of leer je juist beter 1 op 1? Waarin de docent alle aandacht voor jou en jouw behoeftes heeft?
  • Heb je veel angsten voor de bevalling die je liever alleen samen met de docent behandeld? 

Mocht je nog twijfelen dan kun je ook eens kijken bij de zwangerschapscursus Zwanger&Zo of bij onze cursus HypnoBirthing

Een privé zwangerschapscursus in Limburg en omgeving kun je het beste starten tussen week 24 en 34 van je zwangerschap. Dan voel je je vaak het beste en heb je alle tijd om de informatie eigen te maken. Eerder of later starten kan natuurlijk ook.

Meer info

Kosten privé zwangerschapscursus

Je kunt de privé bevalcursus in Limburg bij ons in de praktijk volgen (Weert) of we komen bij jou aan huis. Je kunt de cursus zowel samen met bijvoorbeeld je partner volgen als alleen. De privé bevalcursus is dus zeker ook een geschikte zwangerschapscursus om met partner te volgen. We gaan namelijk niet ouderwets puffen, maar ik ga jullie leren wat echt werkt tijdens de bevalling en hoe je een team kunt vormen. Maar ook alleen ben je van harte welkom en ga ik graag samen met je aan de slag om jou voor te bereiden op de bevalling.

We kunnen de privé bevalcursus zo kort of zo lang maken als je wilt. Dit ligt er ook een beetje aan wat jullie graag willen leren. We kunnen hier samen over overleggen. Onderstaande pakketten voor de privé bevalcursus in Limburg en omgeving geven een idee, maar dit uitbreiden of verkorten is altijd mogelijk. Je ontvangt bij de privé zwangerschapscursus het boek positief over bevallen en uitgebreide hand-outs, zodat je zelf ook nog alles na kunt lezen. Aan het einde van de cursus ontvang je ook nog een leuk cadeautje.

Privé zwangerschapscursus

Pakketten privé bevalcursus

Mini privé zwangerschapscursus:

De mini cursus duurt ongeveer 1x 2 uur

we kunnen hierin vaak 3 a 5 van de bovenstaande punten behandelen. (bijvoorbeeld ademhalingen, bevalhoudingen, ontspanningstechnieken, massagetechnieken/acupressuur) Fijn als je een paar specifieke vragen hebt. Of wat tools wilt leren voor bij de bevalling. De mini cursus is ook heel fijn als opfrisser. Liever een uitgebreide opfris cursus volgen? Dan is onze eendaagse zwangerschapscursus ook heel geschikt. 

Kosten: €179,-  inclusief cursusmaterialen en btw (excl. eventuele reiskosten €0,30 per km vanaf Weert)

Privé zwangerschapscursus basis

De zwangerschapscursus basis duurt ongeveer 2x 2,5 uur.

We kunnen hierin vaak 8 a 10 van de bovenstaande punten behandelen. Ook is er uiteraard ruimte voor al jullie vragen of wensen. Bij dit pakket is er ook uitgebreid de tijd om meer de diepte in te gaan en te zorgen dat jullie voorbereid zijn voor de bevalling. We geven de zwangerschapscursus in heel Limburg en een groot deel van Noord-Brabant

Kosten: €369,- inclusief cursusmaterialen en btw (excl. eventuele reiskosten €0,30 per km vanaf Weert)

Privé Zwangerschapscursus uitgebreid

De zwangerschapscursus uitgebreid duurt ongeveer 3x 2,5 uur
we kunnen hierin vaak alle bovenstaande punten behandelen. Ook is er uiteraard ruimte voor al jullie vragen of wensen. Met deze bevalcursus zijn jullie uitgebreid voorbereid op de bevalling en wat gaat komen.

Kosten: €529,- inclusief cursusmaterialen en btw (excl. eventuele reiskosten €0,30 per km vanaf Weert)

Wil je de privé zwangerschapscursus op maat plannen of heb je nog vragen? Vul dan hieronder het contactformulier in en we nemen contact met je op. Even bellen of appen kan natuurlijk ook altijd!

Aanmelden voor de cursus

Privé zwangerschapscursus

Wil je graag de privé zwangerschapscursus volgen? Meld je dan hieronder aan! Eerst nog even contact om te kijken of de cursus bij jullie past? Dan kan je ons altijd bellen, appen of mailen.

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij zijn met

Vakantie

Van 9 juli t/m 4 augustus 2024 zijn wij op vakantie!
Tijdens onze vakantieperiode zijn we niet bereikbaar en zullen er geen mails of bestellingen worden verwerkt. Mails, aanvragen en bestellingen worden na 4 augustus 2024 op volgorde van binnenkomst weer verwerkt.

Aanmelden voor alle cursussen of een bevalbad huren is nog mogelijk. Na onze vakantie mailen we je alle informatie toe.

Wij wensen iedereen een heerlijke zomervakantie toe!