Contact met JoyfulBirth& Babies

Heb je nog een vraag of wil je graag meer informatie? Neem dan vooral even contact met ons op. Dit kan via onderstaand contactformulier.
Of door even te mailen naar: info@joyfulbirthenbabies.nl
Een appje of even bellen kan natuurlijk ook altijd op: 06-57482572 (Julia) 06-18934670 (Mariska).

Bezoekersadres praktijkruimte Weert: Doctor Kuyperstraat 2, Weert

Bezoekersadres zwangerschapscursus Helmond: Wijkhuis Westwijzer, Cortenbachstraat 70, 5707 TJ Helmond.

Postadres en afhalen bestellingen: Brusselsestraat 5, 6021EV Budel.

KVK: 71442103postpartum
BTW: NL002326340B75
IBAN: NL33 ASNB 0781 2550 58  t.n.v. Joyfulbirth en Babies
Lid van vereniging HypnoBirthing® Nederland-België

Wie zijn wij?

Hoi, wij zijn Julia en Mariska. Wij hebben allebei uit eigen ervaring mee mogen maken hoe bijzonder, maar ook intens de periode van zwangerschap, bevallen en het ouderschap kan zijn. Mariska heeft drie zoons en Julia heeft 1 zoon. Variërend in de leeftijd van 2,5 tot 15 jaar. Door onze eigen ervaring is onze passie voor de geboortezorg ontstaan.

We hebben beide diverse opleidingen en specialisaties gedaan om (aanstaande) ouders zo goed mogelijk te begeleiden. We geven diverse zwangerschapscursussen, massages, bieden doula begeleiding aan en ook in het stukje postpartum en ouderschap hebben we veel kennis en opleidingen in gedaan.

Mariska heeft ook nog een specialisatie als slaapcoach via de droomritmemethode en draagconsulente.

Julia heeft als specialisatie het stuk kruiden, homeopathie en antroposofisch.

Mariska aan het woord:

Ik Mariska, mama van 3 cowboys (2,5 -12-15 jaar). Samen met mijn partner en de 3 kids wonen wij in Ospel, Limburg.

Ik ben gecertificeerd Droomritmecoach voor ukjes tot 4 jaar. Tevens ben ik gecertificeerd Draagconsulent en Doula.
Bij alle drie de kinderen ging het slapen niet vanzelfsprekend, het was een hele pittige periode, met veel vallen en opstaan.
Ik wilde ze niet laten huilen omdat dit volledig tegen mijn gevoel in ging. Op deze manier leerde ik de droomritme methode kennen en wist ik gelijk dat ik hier meer mee wilde doen…
De jongste van de 3 heeft koemelkallergie (KMA) en verborgen reflux gehad. Vlak liggen, dus ook het slapen, was voor hem een hele dikke no go.
Op deze manier ben ik in aanraking gekomen met het dragen, hieruit is mijn liefde en bewondering voor het dragen gegroeid en wilde ik mij hier meer in verdiepen…

Om het plaatje compleet te maken wilde ik ook heel graag iets betekenen rondom zwangerschap en bevalling. Te vaak hoorde ik om mij heen dat de bevalling absoluut niet liep zoals gewild en dat de zwangere vrouw zich niet gehoord en begrepen voelde. Hier wilde ik graag iets mee doen en startte ik met de opleiding tot Doula. Ik wil graag dat ouders een vast aanspreekpunt hebben voor zwangerschap, geboorte en de periode erna. Een vast, bekend en vertrouwd gezicht die jullie kan begeleiden in het gehele proces. Ook een zwangerschapscursus volgen kan hieraan bijdragen.

Met de juiste mindset, ondersteuning en begeleiding kan een zwangerschap, de geboorte en het ouderschap een hele mooie, prettige ervaring zijn.

Sinds 1 januari 2023 hebben Julia en ik onze bedrijven samen gevoegd om nog meer (aanstaande) ouders te kunnen begeleiden.

Meer weten? Vraag gerust! Wie weet tot snel!

Liefs,

Mariska

thumbnail_Image%2520(1)_edited_edited.jpg

Julia aan het woord:

Sinds 2018 ben ik werkzaam in de geboortezorg. Ik deed eerst heel ander werk, maar door de geboorte van mijn fantastische zoon Nathan, merkte ik dat bij het stuk zwangerschap, geboorte en postpartum mijn interesse lag. Het is waarschijnlijk een van de mooiste, maar ook meest intense periodes in je leven. Tijdens mijn eigen zwangerschap, merkte ik hoeveel er op je af komt. Maar ook wat een diepgaand transformatieproces je als vrouw doormaakt tijdens je zwangerschap, bevalling en als nieuwe mama. Ik ging opzoek naar een cursus die bij mijn overtuigingen past. Toen ik over HypnoBirthing® las, was ik gelijk enthousiast.
Deze cursus past bij mijn overtuiging dat een zwangerschap en geboorte een hele mooie, prettige ervaring kan zijn. Nadat ik de cursus afgerond had, dacht ik WAUW dit moet toch iedereen weten, dit wil ik delen! Hoewel mijn eigen bevalling heel anders liep dan dat ik graag had gewild. Mijn zoontje werd namelijk onverwachts geboren met 34 weken. Heb ik wel heel veel aan de HypnoBirthing technieken gehad. Ook was de kraamperiode anders dan ‘normaal’ en brachten we de eerste tijd in het ziekenhuis door. En kreeg ik door onze privé situatie, alles rondom de geboorte en een ‘huil’ baby, waarbij ik toen niet wist wat ik nu weet, een postpartum depressie. Hierdoor weet ik hoe intens die eerste periode kan zijn en hoe weinig kennis er eigenlijk is.
Ik wist, dit moet anders!
Vanuit daar ben ik verschillende opleidingen en cursussen gaan volgen. Waarin ik zoveel kennis heb gekregen over de zwangerschap, bevalling en de periode hierna.
Mijn missie is dat alle vrouwen ontzettend gaan uitkijken naar de geboorte. En alle vertrouwen in zichzelf hebben, zodat alle baby’s in een rustige, vreugdevolle omgeving geboren mogen worden. En jij de kracht en het vertrouwen voelt om je eigen weg te bewandelen in het ouderschap. Want een liefdevolle, stressvrije start werkt een heel leven door!

Tevens doe ik naast zwangerschapscursussen en doula begeleiding geven nog veel meer rondom zwangerschap en bevallen, zoals coaching, (zwangerschaps)massages, postpartum care en meer!
Ook ben ik spinningbabies trainer en klassiek homeopaat.

Sinds 1 januari 2023 hebben Mariska en ik onze bedrijven samen gevoegd om nog meer (aanstaande) ouders te kunnen begeleiden.

Meer weten? Vraag gerust! Wie weet tot snel!

Liefs,

Julia

Contactformulier

0 + 6 = ?