JoyfulBirth & Babies

Wij bieden cursussen, behandelingen, begeleiding en producten voor je zwangerschap, geboorte, kraamtijd en de periode daarna.

Onze visie

is dat zwangerschap, geboorte en de periode hierna iets heel moois, unieks en natuurlijks is. En dat begint bij het begin; namelijk de zwangerschap, want als jouw kindje liefdevol gedragen wordt en in een sfeer van vertrouwen geboren wordt, heeft dit een positieve impact op de rest van zijn of haar leven.

Mede door onze eigen ervaringen die naast heel mooi ook intens en soms een zoektocht waren. Weten we hoe belangrijk het is om ondersteund te worden in het bijzondere proces rondom zwangerschap, geboorte en het ouderschap.

Bij ons vind je verschillende expertises onder één dak dus altijd een vertrouwd gezicht. Door onze eigen ervaringen weten we hoe belangrijk het is om persoonlijk en warm contact te hebben en dat jij écht gezien wordt.

zwangerschapscursus

Doula

We zijn doula, zodat we jullie ook tijdens je bevalling kunnen ondersteunen en begeleiden op praktisch, emotioneel en fysiek vlak.

Een prettige

Zwangerschap

Zwangerschapscursussen

We geven diverse zwangerschapscursussen. Waarin je leert hoe je je voor kunt bereiden op een ontspannen en positieve bevalling. Wij geloven in de kracht van het vrouwenlijf en dat jij met de juiste voorbereiding, tips & tools een positieve en krachtige bevalervaring kunt creëren, waar en hoe deze dan ook plaats vindt.

Consult & coaching

Je kan bij ons terecht voor diverse consulten en coaching zoals een stuitconsult, geboorteplanconsult, maar ook als je emotioneel niet lekker in je vel zit of last hebt van angsten. 

Ook geven we zwangerschapsmassage en kraammassages op een massagetafel met buikgat, zodat jij diep kunt ontspannen.

Kraamtijd

We zijn postpartum doula

Waarin we jou in de kraamtijd kunnen ondersteunen in zowel het huishouden als met liefdevolle behandelingen en aandacht. Daarnaast geven we ook losse postpartum care behandelingen zoals bellybinden, yoni steamen en kraammassages. Om ook na de bevalling goed voor jezelf te zorgen.

Zwanger & Baby

Dit hebben we o.a. nog meer te bieden

Bevalbaden

We verhuren professionele bevalbaden, zodat je thuis of in het ziekenhuis in de ontspanning van water kunt bevallen. Ook kun je voor de Elle Tens bij ons terecht.

Slaapcoaching

Heeft je baby moeite met slaap? We kunnen jullie ondersteunen d.m.v. slaapcoaching op een responsieve en liefdevolle manier, waarbij de hechting centraal staat.

Draagconsulten

Wil jij je baby graag op een fijne en ergonomische manier leren dragen dan helpen wij je hierbij in onze draagconsulten.

3D babybuikje

Maak van jouw zwangerschap een tastbare herinnering Een prachtig 3D beeldje voor jou, samen mét jou.

Wie zijn wij
Wie zijn wij

Julia & Mariska

Meer weten over wie wij zijn en wat onze visie is? Kijk dan bij

Julia

HypnoBirthing, Coaching (Diverse) & Doula

Mariska

Droomritmecoach, Draagconsulent & Doula

Webshop

Hiernaast hebben we een webshop met o.a. natuurlijke producten voor je baby en voor je zwangerschap. Alle producten zijn met zorg samengesteld en geproduceerd met het oog op mens, dier en milieu.