Gratis informatieavond cursus HypnoBirthing

Twijfel je nog of de zwangerschapscursus HypnoBirthing® iets voor jullie is? Of ben je je nog aan het oriënteren op de verschillende zwangerschapscursussen? Of ben je verloskundige, zorgverlener, Doula of kraamverzorger en wil je graag weten wat cursisten zoal leren tijdens de cursus HypnoBirthing? Of wil je gewoon graag wat meer informatie over de cursus HypnoBirthing?
Je bent met of zonder partner/vriendin/moeder etc. van harte welkom op de gratis informatieavond van de cursus HypnoBirthing.

De informatieavonden vinden online plaats vanaf je eigen bank. De informatieavond duurt ongeveer anderhalf uur. De informatieavond is alvast een voorproefje op de echte cursus. Tijdens de informatiebijeenkomst ga ik jullie meer vertellen over de cursus HypnoBirthing. Geef ik waardevolle informatie over bevallen en een aantal tips en tools die je direct tijdens je zwangerschap en bevalling toe kunt passen. Ook vertel ik meer over hoe je een fijne, ontspannen bevalling kunt bereiken. En geef ik je sowieso 1 ademtechniek cadeau voor tijdens je bevalling. Daarnaast doen we een fijne ontspanningsoefening en kijken we een filmpje van een HypnoBirthing geboorte. Ook is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen. En is het hoe dan ook een inspirerende, positieve avond. Ook kun je mij vragen stellen over mijn andere dienstverleningen zoals geboorte doula, postpartum doula, bevalbaden, massage etc.

Kortom deze informatiebijeenkomst is ontzettend waardevol en wil je als zwangere niet missen.;)

Om zeker te zijn van een plaatsje, graag aanmelden via onderstaand inschrijfformulier. Of door een mailtje te sturen naar info@joyfulbirthenbabies.nl.

Datum gratis informatieavond: Donderdagavond 3 juni van 19.30-21.00 uur.

Locatie: Online via zoom. De uitleg en link hierover krijg je van mij na je aanmelding.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd even contact met mij opnemen.

.

 

Inschrijfformulier gratis informatieavond

gratis informatieavond cursus hypnobirthing
×