Gratis informatieavond

Handig

Vind jij het leuk om eerst kennis met ons te maken? En mee te doen met onze gratis mini zwangerschapscursus?

Hierin geven we jou alvast een voorproefje op de zwangerschapscursussen die wij aanbieden. En geven we jullie alvast waardevolle informatie en tools voor jou bevalling. Tijdens deze mini cursus komen we er samen achter of jij/jullie een goeie match met ons voelen. Ook geven we tijdens de informatieavond meer info over alle andere diensten die wij naast onze zwangerschapscursussen aanbieden. 

 De informatieavonden vinden online plaats vanaf je eigen bank. Dus laagdrempelig kun je meer informatie krijgen over onze diensten.

Wat krijg je

Wat kan je verwachten?

Verder is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Kortom deze informatiebijeenkomst is ontzettend waardevol en wil je als zwangere niet missen.;)

Meer info

Hoe doe je mee?

Om zeker te zijn van een plaatsje, graag aanmelden via onderstaand inschrijfformulier. Of door een mailtje te sturen naar info@joyfulbirthenbabies.nl.

Datum gratis informatieavond: Donderdagavond 16 februari van 19.30-21.15 uur.

Kun je er dan niet bij zijn of wil je de gratis informatieavond liever eerder volgen? We hebben ook een opname van de informatieavond beschikbaar. Stuur hier ons een berichte voor.

Locatie: Online via zoom. De uitleg en link hierover krijg je van ons na je aanmelding.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd even contact met mij opnemen.

Aanmelden voor

Gratis informatieavond

Kunnen wij iets voor jou betekenen? Meld je dan hier aan! Eerst nog even contact om te kijken of alles bij je past? Dan kan je ons altijd bellen, appen of mailen.