Gratis informatieavond/ochtend cursus HypnoBirthing

Twijfel je nog of de zwangerschapscursus HypnoBirthing® iets voor jullie is? Of ben je je nog aan het oriënteren op de verschillende zwangerschapscursussen? Of ben je verloskundige, zorgverlener of Doula en wil je graag weten wat cursisten zoal leren tijdens de cursus HypnoBirthing? Of wil je gewoon graag wat meer informatie over de cursus HypnoBirthing?
Je bent met of zonder partner/vriendin/moeder etc. van harte welkom op de gratis informatieavond van de cursus HypnoBirthing.

De eerstvolgende gratis informatieavond vindt plaats op woensdagavond 21 augustus 2019 en start om 19.30 uur. De informatieavond duurt ongeveer anderhalf uur. Een kwartier voor aanvang ben je van harte welkom voor een kopje koffie of thee. De informatieavond is alvast een voorproefje op de echte cursus. Tijdens de informatiebijeenkomst ga ik jullie meer vertellen over de cursus HypnoBirthing. Geef ik waardevolle informatie over bevallen en een aantal tips en tools die je direct tijdens je zwangerschap en bevalling toe kunt passen. Ook vertel ik meer over hoe je een fijne, ontspannen bevalling kunt bereiken. Daarnaast doen we een fijne ontspanningsoefening en kijken we een filmpje van een HypnoBirthing geboorte. Ook is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Kortom deze informatiebijeenkomst is ontzettend waardevol en wil je als zwangere niet missen.;)

Om zeker te zijn van een plaatsje, graag aanmelden via onderstaand inschrijfformulier. Of door een mailtje te sturen naar info@joyfulbirthenbabies.nl.

Datum: Woensdagavond 21 augustus inloop met koffie/thee vanaf 19.15 uur (start 19.30 uur) tot ongeveer 21.00 uur.

Locatie: Boshoverbeek 46, Weert. Naast het huis zie je een parkeerterrein daar kun je je auto parkeren of fiets stallen. Achteraan op het parkeerterrein staat een bijgebouw van pentacoaching en daar vinden mijn lessen plaats (dus niet in het woonhuis zelf).

Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd even contact met mij opnemen.

 

Inshrijfformulier gratis informatieavond

gratis informatieavond cursus hypnobirthing