Fit Mom!

Wil je graag aan je conditie werken? Beter in je vel zitten? Afvallen? Sterker worden? Of gewoon lekker sportief bezig zijn?
Tijdens de lessen fit mom sport je samen met je kindje en andere moeders met hun kinderen in de buitenlucht. Want sportief bezig zijn in de buitenlucht is hartstikke goed voor jou en je kindje. Je hoeft geen oppas te zoeken want je kindje kan gewoon mee!

In Amerika is deze manier van sporten al hartstikke bekend, omdat het veel voordelen biedt. Het wordt ook wel stroller strides genoemd. Maar ook kan je zonder wandelwagen meedoen als je kindje al goed kan lopen. Je kunt namelijk veel oefeningen met of zonder kind uitvoeren.

We gaan onder andere werken aan het verbeteren van onze conditie, het versterken van onze spierkracht, en aan je eigen doelen.
Ook besteden we extra aandacht aan buik, billen en bekkenbodem. Fit mom is voor iedereen geschikt, omdat je je eigen persoonlijke doelen stelt en de lessen op je eigen niveau aanpast.

Omdat je samen met andere moeders sport zijn de lessen veel gezelliger dan dat je alleen sport. Dit geeft motivatie en energie!

Praktische informatie

-Je kunt samen met je kindje tussen de 8 weken en 4 jaar oud meedoen. Kleine kinderen kunnen in de wandelwagen en oudere kinderen kunnen gewoon lopend meedoen. Ook is het mogelijk om alleen mee te doen als je al oudere kinderen hebt en je kindje bijvoorbeeld op school is.
-Trek voor jezelf en je kindje(als deze lopend meedoet) sportkleren en buitensportschoenen aan.
-De lessen vinden plaats op de vrijdagen van 09.45 tot 10.35 uur.
-Het adres is: Stadspark Weert Recollectenstraat 1 6001AJ Weert
-Bij slecht weer en bij minder dan twee deelnemers gaan de lessen niet door, ik laat dit uiteraard op tijd weten.
-De eerste les is altijd een gratis proefles, als je graag door wilt gaan ontvang je na de proefles het inschrijfformulier.
-We werken met een strippenkaartsysteem, de kosten voor 10 lessen bedragen 50 euro. (Schrijf je je samen met iemand in dan ontvangen jullie beiden 5 euro korting!)
De strippenkaart is drie maanden geldig, dus ben je een keer verhinderd is dit geen probleem!mom-fit

Nieuwjaarsactie! Vanaf 1 februari 2019 starten we met Fit Mom! Dus hou het niet alleen bij die goede voornemens, maar ga ze echt waar maken! Als je je voor 15 januari inschrijft voor een gratis proefles ontvang je 10% korting op de strippenkaart als je besluit door te gaan.

Ja! Ik schrijf me in voor een gratis proefles

×