Ervaringen met HypnoBirthing®:

Ervaringen van eerdere cursisten met de privé of groepscursus hypnobirthing.

Mieke en Jeroen:

Wij hebben bij Julia de cursus hypnobirthing gevolgd. Dit hebben wij als zeer positief en waardevol ervaren. De cursus is heel praktisch en laat je daarnaast nadenken en voelen welke dingen belangrijk zijn voor jou bij de geboorte. De oefeningen zijn gemakkelijk toepasbaar en merkbaar effectief wat vertrouwen geeft. Julia is een heel fijn, prettig en liefdevol mens die de cursus vol passie en bevlogenheid geeft. Ze is betrokken en sluit aan bij hetgeen er behoefte aan is. Wij raden de cursus zeker aan. Dankjewel Julia voor de fijne begeleiding!

Nadieh en Freek:

Door de cursus Hypnobirthing die we bij jou gevolg hebben, hebben we beide veel meer handvaten, tools en technieken geleerd om de bevalling zo prettig en rustig mogelijk te laten verlopen. Ook hebben we veel tips gekregen, zowel over bevallingstechnische zaken, als over onze rechten en plichten bij geboorte thuis, verloskundige en ziekenhuisbevalling.

Voor de partner is de cursus ook erg prettig, omdat deze een duidelijke taak krijgt en echt deelnemer wordt aan de bevalling, in plaats van alleen toeschouwer. We hebben er samen veel aan gehad en zullen nog regelmatig alle tools en technieken gaan oefenen, zodat we optimaal zijn voorbereid!

Verder wordt de cursus in een prettige en ontspannen sfeer gegeven en wordt dit goed verzorgd. Ook het contact na de cursus was heel fijn! Julia is heel betrokken bij de cursisten en altijd bereid om te helpen.

Noortje en Nick:

(berichtje op de app)

Hoi allemaal!! Wij zijn vanochtend ouders geworden van een dochter🥰 we hebben een droom bad-bevalling gehad, weliswaar in het zkh wegens langdurig gebroken vliezen, maar het was echt prachtig mooi! We hebben super veel gehad aan de hypnobirthing technieken. dat heeft ons er echt doorheen geholpen. Julia super bedankt voor je last-minute advies en de inspirerende training. Wij bevelen hem iedereen aan!!

Mandy:

Lieve Julia,
Jouw begeleiding was super. Je bent een warm, enthousiast en geïnteresseerd mens. Ik heb gesmuld van alle informatie die jij mij gaf. Je paste het steeds weer aan, aan hoe de situatie op dat moment was. Ik voelde mij gesteund door jouw betrokkenheid.
Dankjewel voor alle goede zorgen en ja ik kan iedereen aanraden om met jou in zee te gaan.
Succes!

Geertje en Maarten:

Bedankt voor de fijne cursus en het leuke cadeautje! Wij hebben er echt wat van opgestoken! En de cursus als heel prettig en positief ervaren. Heel veel succes met de lessen!

Hilde en Rob:

Aanrader!
Eerst twijfelde ik of ik de cursus wel zou gaan doen, ik liep al tegen het einde van mijn zwangerschap en het is ons tweede kindje. Ook was mijn vorige bevalling geen traumatische ervaring. En had ik al veel vertrouwen in mijn lijf en baby. Maar wat ben ik blij dat we de cursus gevolgd hebben! Wij hebben deze cursus als zeer waardevol ervaren en ontzettend veel geleerd. En we gaan vol vertrouwen en relaxed de bevalling tegemoet.

Kay en Kelly:

We twijfelde of de cursus hypnobirthing wel bij ons zou passen. Want in het begin vonden we het toch allemaal een beetje ”zweverig” klinken en dat past absoluut niet bij ons. Ook ga ik medisch in het ziekenhuis bevallen en ik vroeg me af of hypnobirthing hier wel bij kon. Toch zijn we (behoorlijk sceptisch) naar de informatieavond gekomen, om meer informatie over hypnobirthing te verkrijgen. Na de informatieavond waren we gelijk enthousiast en hebben we ons ingeschreven voor de cursus hypnobirthing. En daar hebben we geen spijt van gehad, we hebben zo ontzettend veel geleerd. En ik ben tegen sommige dingen heel anders aan gaan kijken nu ik daar alle informatie over weet. Julia legt dingen op een duidelijke, fijne, enthousiaste manier uit.  Waardoor je heel veel vertrouwen in jezelf krijgt. Ook mijn partner heeft er heel veel aan gehad en voelde zich echt betrokken bij alle lessen. En we hebben nu echt het idee dat we de bevalling samen gaan doen! En inmiddels weet ik hypnobirthing kun je overal toepassen!

Cynthia en Marijn:

De hypnobirthing cursus kan ik iedereen aanraden die bewust en weloverwogen keuzes wilt maken voor haar bevalling. Ideaal voor koppels die op een positieve manier hun bevalling willen ervaren. Door middel van diverse (meditatie) oefeningen en op feiten gebaseerde info leer je in je eigen kracht te staan en het vertrouwen te hebben in je eigen lijf.
Ik vond het verhelderend, positief en fijn om eens de mooie kant van een bevalling te ervaren en de horror verhalen voor eens en altijd naast mij neer te kunnen leggen.

Myrna en Maarten:

(berichtje op de app)

Gisterenochtend is onze derde dochter geboren! Ik ben thuis in bad kunnen bevallen en het is allemaal heel snel en goed gegaan. Ik heb erg veel gehad aan alles wat we geleerd hebben van jou. Nogmaals heel erg bedankt voor alles!

Laura en Martijn:

De hypnobirthing cursus is echt een aanrader! Erg fijn als je meer wil weten over een ontspannen en natuurlijke geboorte! Er ging een wereld voor ons open en ik kijk nu met veel meer vertrouwen naar de bevalling! Julia is erg betrokken en je merkt aan alles dat dit echt haar passie is!

Tessa en Dick:

Ons prachtige zoontje is geboren! Het was een hele fijne, super mooie bevalling van nog geen drie uurtjes onder water bij ons thuis. Ons oudste kindje was er ook bij! Het was echt super magisch mede dankzij hypnobirhting!

Esther en Maarten:

‘Vanaf Kerst afgelopen jaar zijn we bij Julia onze privé-cursus hypnobirthing begonnen. Om de paar weken kwam Julia bij ons thuis langs, waarbij ze ruim de tijd nam om ons te informeren over belangrijke beslissingen rondom de aankomende bevalling en geboorte. Tussendoor kregen we telkens ‘huiswerk’. Dit was soms best nog veel, maar het was maar net wat je er zelf uit wilde halen. De informatie was ontzettend zinvol en ook door de oefeningen kregen we, naarmate het traject vorderde, steeds meer het gevoel dat we niet zonder deze kennis hadden gekund en gewild. We kwamen tot een geboorteplan dat voor ons helemaal klopte en toen onze kleine 3,5 maand geleden geboren werd, verliep vrijwel alles volgens dit plan. Daardoor kijken we terug op een pittige bevalling, maar wél eentje om ontzettend trots op te zijn. We hebben continu de volledige controle gehad en hebben het ‘geluk’ gehad zonder enige medische hulp en ingrijpen thuis te mogen bevallen, in bad. Hoewel het niet voor iedereen weggelegd zal zijn, was het denk ik niet zo gegaan zonder de begeleiding van Julia voorafgaand aan de bevalling. Tijdens de bevalling hadden we Julia ook gevraagd om aanwezig te zijn als Doula, maar omdat we zoveel vertrouwen hadden in het geheel, heeft Julia bijna niets hoeven doen tijdens de geboorte. Haar aanwezigheid was bijna onmerkbaar maar gaf wel net dat extra beetje vertrouwen. Nogmaals dank voor je goede zorgen en we willen iedereen die zwanger is én hun partner van harte aanbevelen om zich met jouw warme en kundige begeleiding te verdiepen in een natuurlijke geboorte. Veel succes met JoyfulBirth & Babies!’

×