Dreumes/peuterplezier

Samen met je dreumes of peuter plezier maken met andere kinderen en ouders. Daar draait het bij dreumes/peuterplezier om!

De lessen dreumes/peuterplezier staan garant voor een heleboel plezier bij jou en je kind. Maar de lessen zijn ook gericht om de ontwikkeling van je kind op een speelse manier te bevorderen. Zo is er aandacht voor de interactie met andere kinderen en het samen delen, doen we spelletjes gericht op de ontwikkeling van de motoriek, zintuigen en emotionele ontwikkeling en gaan we spelenderwijs nieuwe dingen leren en ontdekken.

Elke week is er een ander thema, zo hebben we een blote voetenpad, gaan we ‘boodschappen doen’, gaan we een hindernisbaan doen, gaan we dansen en zingen, gaan we klauteren, spelen we met de bal, springen we trampoline, gaan we bouwen, doen we veel leuke uitdagende spelletjes, doen we gymoefeningen, gaan we op ‘avontuur’ en nog véél meer.peutergym

De lessen zijn zo ingericht dat ze leuk zijn voor dreumesen en peuters en hun ouders/opa/oma/verzorger. Je volgt de lessen samen met je kind en doet de activiteiten samen met de andere ouders en kinderen, dit versterkt ook jullie onderlinge band en je hebt even echt aandacht voor elkaar. Je kunt al beginnen met dreumes/peuterplezier vanaf dat je kindje 1 jaar is en kan lopen.

Ook is er tijdens de lessen tijd voor ontspanning, omdat het even bewust ontspannen ook belangrijk is om aan je kindje van jongs af aan te leren.

Praktische informatie

De cursus dreumes/peuterplezier duurt zes weken. Je kunt al beginnen met dreumes/peuterplezier als je kindje 1 jaar is en kan lopen. (als je kindje nog jonger is kun je meedoen met baby yoga)

De lessen vinden plaats op de woensdagochtend van 09.15 tot 10.00 uur in Weert.

De kosten van de cursus bedragen 59,- euro. Dit is inclusief de hand-outs met daarop leuke oefeningen en liedjes (Indien je je aanmeldt met zijn tweeën, krijg je beiden 5 euro korting!)
De cursus gaat door bij minimaal drie aanmeldingen.
Heb je een les gemist? Dan kijken we of er in de volgende groep een plekje is om de les in te halen!

Cursusdata en inschrijven

Cursusdata feb/maart

Les 1 woensdag 6 februari
Les 2 woensdag 13 februari
Les 3 woensdag 20 februari
Les 4 woensdag 27 februari
Les 5 woensdag 6 maart
Les 6 woensdag 13 maart

De lessen starten om 09.15 uur

cursusdata april/mei

Les 1 woensdag 3 april
Les 2 woensdag 10 april
Les 3 woensdag 17 april
Les 4 woensdag 24 april
Les 5 woensdag 1 mei
Les 6 woensdag 8 mei

De lessen starten om 09.15 uur

Inschrijfformulier dreumes/peuterplezier

×