Cursusdata en kosten

De groepscursus HypnoBirthing wordt gegeven op een mooie locatie in Weert, Limburg en in Helmond, Noord-Brabant. Bij voldoende animo is een andere plaats in Noord-Brabant of Limburg ook mogelijk. De privécursussen worden bij jullie thuis gegeven of bij mij thuis in Budel.

De groepscursussen starten om 19.30 uur of om 19.15 uur. (Dit staat achter de cursus beschreven) In het weekend start de cursus om 09.45 uur. Vanaf 15 minuten voor aanvang van de zwangerschapscursus zijn jullie van harte welkom er is dan inloop met koffie en thee. Tussendoor is er ook nog voldoende tijd voor een kleine (plas;) pauze en koffie en thee met wat lekkers.hypnobirhting weert

Komt de avond waarop de cursus wordt gegeven bij jullie niet goed uit? Neem dan vooral even contact met mij op om te kijken of er een nieuwe groep op een andere avond of de zaterdagochtend opgestart kan worden.

Voor een privécursus maken we in onderling overleg een afspraak dit kan zowel overdag of in de avonduren doordeweeks of in het weekend. Neem hiervoor even contact met mij op.

Je kunt starten met de cursus als je tussen de 15 en 33 weken zwanger bent. De cursus wordt in kleine groepen gegeven, zo is er veel persoonlijke aandacht.

De groepscursus HypnoBirthing® wordt op de volgende data gegeven:

(klik op de tabjes om te openen)

Mocht een van de data niet goed uit komen dan kijken we even of er een inhaalmogelijkheid is.

Is er net een cursusreeks gestart, maar is wachten op de volgende cursus i.v.m. je uitgerekende datum niet mogelijk? Dan is instromen (mits de groep nog niet vol is) ook mogelijk, neem hiervoor even contact met mij op.

Wil je je inschrijven? Dat kan via het inschrijfformulier. Of door even contact met mij op te nemen.

Cursus HypnoBirthing® Weert:

Cursusdata November/December

Donderdagavond:

-18 november
-25 november
-2 december
-9 december
-16 december

(reserve datum met mijn doula werkzaamheden; in overleg)

De cursus start om 19.15u

De cursus zit VOL. Wel is er nog plek in de eendaagse zwangerschapscursus waar ook veel hypnobirthing technieken aan bod komen.

Cursusdata januari 2022

Maandagavond:

-3 januari
(let op! Hier zit 1 week tussen ivm mijn verjaardag!)
-17 januari
-24 januari
-31 januari
-7 februari

De cursus start om 19.15u

De cursus zit VOL.

Wel kun je nog meedoen met de eendaagse in februari! Hier komen ook HypnoBirthing technieken aan bod.

Cursusdata Februari/Maart 2022

Donderdagavond:

-24 februari
(let op! Hier zit 1 week tussen ivm de carnavalsvakantie)
-10 maart
-17 maart
-24 maart
-31 maart

De cursus start om 19.15u

Cursus HypnoBirthing® Helmond:

Cursusdata November/December

Maandagavond

-15 november
-22 november
-29 november
-6 december
-13 december

(reserve datum ivm mijn doula werkzaamheden; in overleg)

De cursus start om 19.15u

Nog 1 plekje vrij!

Cursusdata Januari/Februari 2022

Donderdagavond:

-20 januari
-27 januari
-3 februari
-10 februari
-17 februari

De cursus start om 19.15u

Deze cursus zit VOL, ik kan je wel nog op de reservelijst plaatsen.
Meedoen in Weert is ook nog mogelijk

Cursusdata Maart/April 2022

Maandagavond:

-14 maart
-21 maart
-28 maart
-4 april
-11 april

De cursus start om 19.15u

Kosten

Groepscursus HypnoBirthing®
€295,- euro per koppel dit is incl. alle cursus materialen. Veel zorgverzekeraars vergoeden (een gedeelte van) de cursus HypnoBirthing.
Mocht 1 van de les data niet schikken, dan kijken we even of er een inhaalmogelijkheid is.

Privécursus
€525,- euro per koppel dit is incl. alle cursusmaterialen. Veel zorgverzekeraars vergoeden (een gedeelte van) de cursus HypnoBirthing.
De privécursussen HypnoBirthing geef ik bij jullie thuis of bij mij op locatie in Budel. (De prijs is exclusief reiskostenvergoeding van €0,30 per km)

Opfriscursus
Heb je de volledige cursus HypnoBirthing® al een keer gevolgd? Maar wil je voor deze zwangerschap graag alles nog even op een rijtje zetten? En je opnieuw verdiepen in de technieken en informatie? Dat kan uiteraard! Samen gaan we even kijken waar behoefte aan is. De kosten hiervoor bedragen €95,– vergoeding van de zorgverzekeraar is ook hierbij mogelijk. (Prijs is excl. reiskostenvergoeding van € 0,30 per km) Zo kunnen jullie je ook tijdens deze zwangerschap voorbereiden op een liefdevolle, fijne geboorte.

Overig
Wil je nog wat extra begeleiding tijdens je zwangerschap? Wil je nog even alles op een rijtje zetten wat je hebt geleerd tijdens de cursus zo vlak voor de geboorte? Heb je nog last van belemmerende gedachten of angsten over de zwangerschap of geboorte? Of dreigt er een inleiding, is er sprake van ‘speciale omstandigheden’ of heb je na de geboorte van je kindje nog vragen of loop je tegen een ‘probleem’ aan? Kijk dan even onder het kopje consulten voor meer informatie. Is de zwangerschapscursus HypnoBirthing niet helemaal passend voor jullie? Kijk dan ook eens bij mijn Zwangerschapscursus op maat.

Wel eens gedacht aan een doula? Je kunt er ook voor kiezen om mij als doula in te schakelen in combinatie met de cursus hypnobirthing, onder het kopje Doula vind je hier meer informatie over.

Vergoeding

Steeds meer zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de cursus HypnoBirthing®! Ga bij je zorgverzekeraar na of dit ook voor jullie geldt.

Let op: Om er zeker van te zijn dat je de originele HypnoBirthing® cursus krijgt, kun je kijken op www.HypnoBirthing®-nederland.nl. Alle docenten op deze pagina hebben de originele opleiding en certificering gehad volgens het HypnoBirthing® Institute in Amerika.

cursus hypnobirthing
×