Cursusdata en kosten

Nieuw vanaf maart 2020 start er naast Weert ook een zwangerschapscursus in Helmond!

De groepscursus HypnoBirthing wordt gegeven onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen, op een mooie locatie in Weert, Limburg en in Helmond, Noord-Brabant. Bij voldoende animo is een andere plaats in Noord-Brabant of Limburg ook mogelijk. De privécursussen worden bij jullie thuis gegeven of bij mij op locatie in Budel.

De groepscursus start om 19.30 uur in Weert en om 19.15 uur in Helmond. In het weekend start de cursus om 09.45 uur. Vanaf 15 minuten voor aanvang van de zwangerschapscursus zijn jullie van harte welkom er is dan inloop met koffie en thee. Tussendoor is er ook nog voldoende tijd voor een kleine (plas;) pauze en koffie en thee met wat lekkers.hypnobirhting weert

Komt de avond waarop de cursus wordt gegeven bij jullie niet goed uit? Neem dan vooral even contact met mij op om te kijken of er een nieuwe groep op een andere avond of de zaterdagochtend opgestart kan worden.

Voor een privécursus maken we in onderling overleg een afspraak dit kan zowel overdag of in de avonduren doordeweeks of in het weekend. Neem hiervoor even contact met mij op.

De groepscursus HypnoBirthing® wordt op de volgende data gegeven:

(klik op de tabjes om te openen)

Mocht een van de data niet goed uit komen dan kijken we even of er een inhaalmogelijkheid is.

Wil je je inschrijven? Dat kan via het inschrijfformulier. Of door even contact met mij op te nemen.

Weert:

Cursusdata Augustus/September

Woensdagavond:

-26 augustus
-2 september
-9 september
-16 september
-23 september

De cursus in Weert start om 19.30 uur.

Cursusdata Oktober/november

Woensdagavond:

-7 oktober
-14 oktober
(let op hier zit 1 week tussen ivm de herfstvakantie)
-28 oktober
-4 november
-11 november

De cursus in Weert start om 19.30 uur.

Helmond:

Cursusdata September/Oktober

Maandagavond

-14 september
-21 september
-28 september
-5 oktober
-12 oktober

De cursus start in Helmond om 19.15 uur.

Cursusdata November/December

Donderdagavond

-5 november
-12 november
-19 november
-26 november
-3 december

De cursus in Helmond start om 19.15 uur.

Kosten

Groepscursus HypnoBirthing®
295,- euro per koppel. Veel zorgverzekeraars vergoeden (een gedeelte van) de cursus HypnoBirthing.
Mocht 1 van de les data niet schikken, dan kijken we even of er een inhaalmogelijkheid is.

Privécursus
450,- euro per koppel. Veel zorgverzekeraars vergoeden (een gedeelte van) de cursus HypnoBirthing.
De privécursussen HypnoBirthing geef ik bij jullie thuis of bij mij op locatie in Budel. (De prijs is exclusief reiskostenvergoeding van €0,20 per km buiten een straal van 15 km vanaf Budel.)

Opfriscursus
Heb je de volledige cursus HypnoBirthing® al een keer gevolgd? Maar wil je voor deze zwangerschap graag alles nog even op een rijtje zetten? En je opnieuw verdiepen in de technieken en informatie? Dat kan uiteraard! Samen gaan we even kijken waar behoefte aan is. De kosten hiervoor bedragen €95,– vergoeding van de zorgverzekeraar is ook hierbij mogelijk. (Prijs is excl. reiskostenvergoeding van € 0,20 per km buiten een straal van 15 km vanaf Budel) Zo kunnen jullie je ook tijdens deze zwangerschap voorbereiden op een liefdevolle, fijne geboorte.

Overig
Wil je nog wat extra begeleiding tijdens je zwangerschap? Wil je nog even alles op een rijtje zetten wat je hebt geleerd tijdens de cursus zo vlak voor de geboorte? Heb je nog last van belemmerende gedachten of angsten over de zwangerschap of geboorte? Of dreigt er een inleiding, is er sprake van ‘speciale omstandigheden’ of heb je na de geboorte van je kindje nog vragen of loop je tegen een ‘probleem’ aan? Kijk dan even onder het kopje consulten voor meer informatie.

Wel eens gedacht aan een doula? Je kunt er ook voor kiezen om mij als doula in te schakelen in combinatie met de cursus hypnobirthing, onder het kopje Doula vind je hier meer informatie over.

Vergoeding

Steeds meer zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de cursus HypnoBirthing®! Ga bij je zorgverzekeraar na of dit ook voor jullie geldt.

Let op: Om er zeker van te zijn dat je de originele HypnoBirthing® cursus krijgt, kun je kijken op www.HypnoBirthing®-nederland.nl. Alle docenten op deze pagina hebben de originele opleiding en certificering gehad volgens het HypnoBirthing® Institute in Amerika.

cursus hypnobirthing