Cursusdata en kosten

Nieuw vanaf maart 2020 start er naast Weert ook een zwangerschapscursus in Helmond!

De groepscursus HypnoBirthing wordt gegeven onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen, op een mooie locatie in Weert, Limburg en in Helmond, Noord-Brabant. Bij voldoende animo is een andere plaats in Noord-Brabant of Limburg ook mogelijk. De privécursussen worden bij jullie thuis gegeven of bij mij op locatie in Budel.

De groepscursus start om 19.30 uur in Weert en om 19.15 uur in Helmond. In het weekend start de cursus om 09.45 uur. Vanaf 15 minuten voor aanvang van de zwangerschapscursus zijn jullie van harte welkom er is dan inloop met koffie en thee. Tussendoor is er ook nog voldoende tijd voor een kleine (plas;) pauze en koffie en thee met wat lekkers.hypnobirhting weert

Komt de avond waarop de cursus wordt gegeven bij jullie niet goed uit? Neem dan vooral even contact met mij op om te kijken of er een nieuwe groep op een andere avond of de zaterdagochtend opgestart kan worden.

Voor een privécursus maken we in onderling overleg een afspraak dit kan zowel overdag of in de avonduren doordeweeks of in het weekend. Neem hiervoor even contact met mij op.

De groepscursus HypnoBirthing® wordt op de volgende data gegeven:

(klik op de tabjes om te openen)

Mocht een van de data niet goed uit komen dan kijken we even of er een inhaalmogelijkheid is.

Wil je je inschrijven? Dat kan via het inschrijfformulier. Of door even contact met mij op te nemen.

Weert:

Cursusdata Mei/Juni Weert

Woensdagavond 27 mei
Woensdagavond 3 juni
Woensdagavond 10 juni
Woensdagavond 17 juni
Woensdagavond 24 juni

(Reserve datum ivm mijn doula werkzaamheden; 1 juli)

Deze les start om 19.30 uur. Na aanleiding van de persconferentie kan deze cursus naar alle waarschijnlijkheid in een kleine groep met de maatregelingen in acht genomen live op locatie plaatsvinden.

Cursusdata Juni/Juli Weert

Zaterdagochtend 13 juni
Zaterdagochtend 20 juni
Zaterdagochtend 27 juni
Zaterdagochtend 4 juli
Zaterdagochtend 11 juli

De les start om 09.45 uur. En zal afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het corona virus online plaatsvinden of toch op locatie in een kleine groep met de maatregelingen in acht genomen.

Helmond:

Cursusdata Juni/Juli Helmond

IVM het corona-virus vinden de lessen nu online plaats.

Als de locatie weer opengaat en ik mijn lessen weer live kan gaan geven volgen er ook nieuwe cursusdata voor Helmond.

Mocht je interesse hebben in de cursus kun je altijd even contact met mij opnemen en kijken we samen naar wat de mogelijkheden zijn.

Kosten

Groepscursus HypnoBirthing®
295,- euro per koppel. Veel zorgverzekeraars vergoeden (een gedeelte van) de cursus HypnoBirthing.
Mocht 1 van de les data niet schikken, dan kijken we even of er een inhaalmogelijkheid is.

Privécursus
450,- euro per koppel. Veel zorgverzekeraars vergoeden (een gedeelte van) de cursus HypnoBirthing.
De privécursussen HypnoBirthing geef ik bij jullie thuis of bij mij op locatie in Budel. (De prijs is exclusief reiskostenvergoeding van €0,20 per km buiten een straal van 15 km vanaf Budel.)

Opfriscursus
Heb je de volledige cursus HypnoBirthing® al een keer gevolgd? Maar wil je voor deze zwangerschap graag alles nog even op een rijtje zetten? En je opnieuw verdiepen in de technieken en informatie? Dat kan uiteraard! Samen gaan we even kijken waar behoefte aan is. De kosten hiervoor bedragen €95,– vergoeding van de zorgverzekeraar is ook hierbij mogelijk. (Prijs is excl. reiskostenvergoeding van € 0,20 per km buiten een straal van 15 km vanaf Budel) Zo kunnen jullie je ook tijdens deze zwangerschap voorbereiden op een liefdevolle, fijne geboorte.

Overig
Wil je nog wat extra begeleiding tijdens je zwangerschap? Wil je nog even alles op een rijtje zetten wat je hebt geleerd tijdens de cursus zo vlak voor de geboorte? Heb je nog last van belemmerende gedachten of angsten over de zwangerschap of geboorte? Of dreigt er een inleiding, is er sprake van ‘speciale omstandigheden’ of heb je na de geboorte van je kindje nog vragen of loop je tegen een ‘probleem’ aan? Kijk dan even onder het kopje consulten voor meer informatie.

Wel eens gedacht aan een doula? Je kunt er ook voor kiezen om mij als doula in te schakelen in combinatie met de cursus hypnobirthing, onder het kopje Doula vind je hier meer informatie over.

Vergoeding

Steeds meer zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de cursus HypnoBirthing®! Ga bij je zorgverzekeraar na of dit ook voor jullie geldt.

Let op: Om er zeker van te zijn dat je de originele HypnoBirthing® cursus krijgt, kun je kijken op www.HypnoBirthing®-nederland.nl. Alle docenten op deze pagina hebben de originele opleiding en certificering gehad volgens het HypnoBirthing® Institute in Amerika.

cursus hypnobirthing