Consulten/coaching

Wanneer je zwanger bent, net moeder bent geworden of in de babytijd komt er onwijs veel op je af.
Met mijn consulten en coaching kan ik je hierbij ondersteunen. Zowel tijdens de zwangerschap of erna.
Dnk bijvoorbeeld aan een overtijdsconsult, stuitconsult, emotionele ondersteuning en/of coaching bij angsten of zorgen. bijvoorbeeld over de bevalling. Of als een eerdere traumatische bevalling hebt meegemaakt. Kijk voor tijdens de zwangerschap onder het kopje consulten zwangerschap. Ook is het mogelijk om een zwangerschapscursus/bevalcursus privé volledig op jullie afgestemd te volgen. Die kun je hier vinden.
Ook in de postpartum tijd kan ik je bij staan. Denk aan mijn (losse) postpartum doula sessies, zoals bellybinden, yoni stomen of het complete verwenpakket voor tijdens de kraamtijd.
En ook in de baby/peutertijd kan ik je ondersteunen. Vaak is dit best een pittige/intense periode, er komt zoveel op je af en ook iedereen denkt te weten wat het beste is voor jou en je baby. Best ingewikkeld en overwhelming af en toe. Ik help je als je vragen hebt in/over het moeder/ouderschap, een kindje hebt wat slecht slaapt, veel huilt, als jij er zelf als moeder of vader doorheen zit. En je je eigen stem en eigen ouderschapsstijl wilt vinden. En ook kan ik je ondersteunen en coaching geven om beter in je vel komen te zitten en relaxter in het ouderschap te staan. Kijk hiervoor even onder het kopje consulten babytijd.

×