Consult babytijd

Loop je na de geboorte van je kindje nog tegen problemen aan of wil je graag wat extra begeleiding? Ongeacht of je de cursus hypnobirthing gevolgd hebt/ doula klant bent of niet kun je bij mij terecht voor:

Vragen over de post partum periode. Over jezelf of over je baby.

Huilt je baby erg veel en weet je niet goed waarom je baby veel huilt?

Heeft je baby veel last van darmkrampjes en wil je die met gerichte oefeningen en informatie verlichten?

Heb je vragen over het dragen van je kindje?

Slaapt je kindje erg moeizaam en wil je hier graag hulp bij?

Heb je vragen over (borst)voeding of vragen over voeding voor jezelf? (Let op: ik ben geen lactatiekundige, als je borstvoedingsproblemen ondervindt is het verstandig om een lactatiekunde in te schakelen) Wel kan ik je helpen met vragen omtrent de (borst)voeding. Of je doorverwijzen naar een goede lactatiekunde.

Zit je niet lekker in je vel na de bevalling of heb je last van neerslachtige/depressieve/angstige gevoelens of heb je de bevalling als onprettig of traumatisch ervaren?

Heb je twijfels over het moederschap of ‘mis’ je het gevoel van al overweldigende liefde voor je kind, waar andere moeders het vaak over hebben?

Door mijn ervaring als hypnobirthing docente, doula, achtergrond psychologie en samenwerking met verloskundigen en grote kennis over geboorte, zwangerschap en post partum periode, en ook als moeder uiteraard! Kan ik je helpen in deze bijzondere, maar vaak ook intense periode in je leven. Ik geef je coaching/begeleiding/informatie en tips en trucs vanuit de AP (attachment parenting) methode. Waarbij de hechting tussen jou en je kind de basis vormt. Mijn adviezen zullen dus nooit het laten uithuilen van je kind inhouden.

Kosten

De kosten voor een telefonisch of skype consult babytijd van 30 minuten bedragen €35,- euro.
De kosten voor een ‘real life’ consult babytijd van ongeveer 75 minuten bedragen 79,- euro. Dit kan bij jullie thuis of bij mij op locatie in Weert. (De prijs is exclusief reiskostenvergoeding van €0,30 per km vanaf Budel als ik bij jullie aan huis kom.) We gaan dan kijken wat er niet soepel en fijn loopt en hoe we dit op kunnen lossen. 

borstvoeding
×